Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Úgy is fogyhatok, ha eszem...

Úgy is fogyhatok, ha eszem kenyeret? Nem hízok tőle vissza?

Figyelt kérdés

1 éve nem eszek tésztaféléket, pékárut stb. így sikerült 10 kg-ot fogynom. Viszont már pár hónapja nem tudok tovább fogyni (még 5 kg-ot szeretnék), arra gondoltam, megpróbálom úgy, hogy 3 óránként eszek. De csak úgy tudom megoldani az iskola miatt, hogy teljes kiőrlésű kenyeres szendvicset ennék.. 5x ennék kb. 300kcalt egy nap.

Szerintetek tudok majd fogyni ennek ellenére? :/ Kicsit elbizonytalanodtam.. Előre is köszönöm a válaszokat!!:)

2012. okt. 4. 20:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Szendvicseken akarsz élni? Nem valami jó ötlet.

Inkább főzz magadnak előre esténként amit el tudsz vinni iskolába. Párolt hús zöldségekkel. Reggelire jó a tk szendvics, de tízórai meg vacsi inkább gyümölcs, zöldség joghurt vagy ilyesmi legyen.

Érdekes hogy itt mindenki milyen elfoglalt az iskola miatt csak én tudok esténként főzni a következő napra meg gyümölcsöt vásárolni?

2012. okt. 4. 22:05
 2/2 anonim ***** válasza:

Az a baj az olyan diétákkal mint a tied hogyha kihagytad a kenyeret sokáig és utána elkezded enni akkor majd csak úgy ugrálnak vissza a kilók. Szerintem nagy hülyeség bármit is megvonni magadtól.

Most gondolj bele eddig semmi ilyet nem ettél mától meg napi 5 szenyát ennél. Először jó pár napig hasmenés, utána eg jönnének vissza a kilók. én azt mondom ha már ilyen hülyeséget csináltál legyél fokozatos.Mondjuk kenyérfélét csak reggelire, és ennyi. Nap további részére meg valami értelmeset kellene kitalálni. Tudom hogy suli meg minden de ebédre főtt kaja kellene. 5 szenya egy napra baromi egészségtelen.

Én úgy csinálok egy zsemle reggelire szalámival paradicsommal vagy ami otthon van. Ebédre főtt kaja egy normál adagban, kenyér nélkül.Ritkán ha tészta akkor kevesebb. Vacsora meg nagyon gyenge.

Szóval kérdésedre a válaszom hogy nem hogy fogyni hanem hízni fogsz.

Szerintem az utolsó pár kilót több sporttal lehetne leadni. Ha eddig nem sportoltál akkor biztos jó lenne. Ha sportoltál akkor azt kellene megemelni és úgy leadni.

2012. okt. 5. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!