Ha reggelire eszek kiflit, vagy kenyeret, de odafigyelek a napi bevitt kalóriára. Fogyhatok?
Nem kell, és nem is szabad elhagyni teljesen a kenyeret. Méghozzá azért nem, mert életed végéig nem tudsz nem enni kenyeret. Ha meg sokáig megvonod, majd ismét eszed (a szénhidrátot), akkor visszahízol.
Nyugodtan ehetsz reggelire 1 kiflit, csak legyen benne valami értelmes dolog is, pl. sonka, sajt meg persze zöldség. Még jobb lenne, ha teljes kiörl. kiflit/zsemlét/kenyeret ennél, de ha nem megy, jó a kifli is.
ma nem kaptam a boltba kiflit,így kenyeret vettem.csirkemellsonkával és uborkával ettem.falun lakunk,majd utánajárok ezeknek a teljes kiőrlésű kifliknek :)
és köszönöm
Én azt szoktam javasolni, hogy amelyik diétában szerepelnek a következő szavak, azokat messze el kell kerülni: SOHA, KELL, TILOS, MINDIG, ÉLETED VÉGÉIG, VÉGLEGES, NULLA...
Vannak szabályok, irányok, de nem hiszek a drasztikus megoldásokban. Pl a kenyér/péksüti vonal hízlal, ezt mindenki tudja. Te is. De nem egy kiflitől fogsz elhízni, hanem attól, ha az étrendedben több a szénhidrát mint kellene.
Reggelire májkrémes kifli magában nem jó, mert csak zsír és szénhidrát, de mondjuk egy tojáskrémes kifli, salátalevéllel, uborkaszeletekkel mindjárt jobban hangzik. Szebb is, laktatóbb is, a zöldek szinte alig tartalmaznak kalóriát. Vagy csirkemelles szendvics, vagy kapros-fokhagymás túró retekkel, paprikával és egy kiflivel... Szóval beleférhet, csak ne uralkodjon, és ne legyen minden nap, minden étkezéhez kifli :)
Lassan írok...
Még nem láttam a kenyér-csirkemmellsonka-uborka kombót. Az szerintem tök jó. Persze az arányokra figyelve... ha az uborka nem csak 3-4 vékony karikát jelentett (az csak dszítés) akkor oké. Ne parázz mindenen! Apró lépésekben tedd jobbá az életedet, és lassan fogyj le! Sok sikert, és kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!