Hogyan nyerjem meg a fogadást! Adjatok tanácsot, hogy pénzem lehessen! Nagyobb tétről van szó és nem egyszerű!?
Fogadást kötöttem a társaságommal, mindig cikiznek hogy fogyni akarok, így most összedobnak nekem 70 ezer forintot (ez amúgy nekik fejenként nem sok, mert sokan vagyunk), ha le tudok dobni 20kg-ot!! Időt nem adtak meg, azt én úgy meghatározhatom, hogy egy éven belül!! Azt is tétnek rárakták, hogy ha hamarabb adom le, akkor a tét növekedik. Ha 1 év múlva leszek 20 kilóval könnyebb, akkor 70e Ft-ot kapok, ha 11 hónap múlva akkor 80, ha 10 akkor 90e Ft...stb.stb. Havonta 10 ezerrel több.
Szóval én 27 éves vagyok, 170 cm magas és 71 kg. Sportolok, napont kocogok 30 percet. Régen 65 kg voltam, akkor futottam napi 1 órát.
Nos...amiatt nehéz, mert a fogadás szerint 170/50 kg a célsúly. Ezt hogyan valósítsam meg úgy, hogy nem esek össze (azaz milyen normál diétával tudnám megcsinálni?)?
Továbbá az is benne van a fogadásban, hogy nem vízkúrával adhatom le, hogy csak 1-2 napig mutassa a mérleg hogy 50 kg vagyok és akkor utána jo-jo effektussal visszajön minden. Szóval egy tartós fogyásról lenne szó, mert a fogadásban az áll, hogy amikor megmérem magam majd és 50 kg-ot mutat a mérleg, akkor azt tudni kell tartani.
"Szerencsémre" az szól, hogy szerintem könnyű a csontozatom. Nem vagyok vastagcsontú és széles hátú, izmos, stb.stb. Szóval a túlsúly ami most van rajtam az tényleg leadható tiszta zsír.
Tanács? Szerintetek?
9. válaszoló!
Nem egyértelmű. A zab gluténtartalma, ch tartalma miatt orvosilag nem ajánlott. A méz.. húzzák meg a mértéket. Néha egy kevés méztől senki sem lesz cukorbeteg. Én édesítek mézzel.
10. válaszoló, a jó édes ... pitsája drasztikus! Majd ha szíjat hasítok a hátadból, és azzal teszlek fel lógni egy körtefára, az lesz drasztikus!
Hogy ki hány kilót akar leadni, az személyes szociális probléma, elképzelés.. De amit írtam, az nem volt drasztikus. Érdekesen méred a szélsőségeket. A szélsőségesen egészséges pedig nem látom hol probléma.
A felesleges vizsgálatokra gondoltam.
De ahogy látom, csak az agyad játszod itt. Sötétebb vagy mint a fekete lyuk!
"A válaszíró 18%-ban hasznos válaszokat ad."
Nincs több kérdésem..
Mert kérdés nélkül is egyértelmű: a haladó gondolatok közvetítőit nem fogadja el a társadalom. Mondjuk 2 millió idi óta felhasználó mellett hogy legyek 100%-os? Írjam hogy egyen reggelire 252 kcal zabot tejjel? :)
A vizsgálatokra gondoltál. Viszont a teljesség igényével, az is hozzá tartozik a válaszomhoz. Igen, sok emberre ráférne vérvizsgálat. Sok minden kiderülne, és lehetne követni a hagyományos táplálkozás 0 eredményét, sőt megbetegítő képességét - szemben mondjuk az alacsony ch tartalmú, tej-gluténmentes táplálkozás hatásaival.
Amennyiben nem értesz egyet azzal, hogy vérvizsgálatot csináljon, úgy visszavonom a kirohanásomat, és elnézést kérek, félreértettelek. Szerintem sem szükségszerű vizsgálat, annyi eredményt hallottam már, hogy látatlanba megmondanám a kimenetelét.
Igen a vérvizsgálatra gondoltam. A többivel egyet is értek, én is azt az elvet követem, hogy csak mértékkel fogyasszunk bizonyos dolgokat.
Viszont egy 170 centis/70 kilós nő ha lead 20 kilogrammot akkor csak a csontjai látszanak.. Igaz erre írtad, hogy éppen annyit tud leadni ezzel, amennyi szükséges. Én is erősebben fogalmaztam a kelleténél.
Na, akkor visszajöttem most ide. Én egyetértek azzal, hogy gluténmentesen kell enni. Én semmilyen zabos lisztes sz.rt nem eszek, mert ezektől egyszer már tönkre mentem. Pajzsmirigyes voltam, PCOS, stb.stb. Most ez már azért normalizálom a diétámmal úgy, hogy nem eszek SEMMILYEN gabonaterméket, azaz tényleg csak hús és zöldség.
Viszont elrontottam valamit. Mármint most azért híztam meg, mert ilyet is ettem. Azaz lisztes lomokat. De már most egy hete megint kizártam és többet nem lesz az a buli, nyaralás, ami rávesz arra, hogy akár egy 2 dekás falatot megegyek az ilyesmiből. Most bizonyítottam magamnak, hogy ez tényleg nem kell. Viszont a tej dologra is kíváncsi lennék. Mi számít túlzott tejfogyasztásnak?
Kérdező, mi túlzás.. túlzás volt bunkón túlreagálnom egy nekem szánt reakciót. Túlzás minden tej, de nyilván nagyobb túlzás a sok tej.. Kerüljük, pláne amíg fogadsz is.
Válaszoló, őszintén örülök, hogy így írtál, érdekes hogy bizonyos emberekkel kezdeti erőfitogtatás után is értelmesen lehet tárgyalni, másokkal végig sokkal udvariasabb vagyok, és mégis esélytelen bármiben előrébb jutni. Sajnos ezek a bizonyos mások már úgy látszik egy pöppet támadó hangulatba hoztak engem, úgyhogy megyek is mielőtt valakit ok nélkül megbántok.
Minden jót kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!