Normális ez a 2,5 kg-os súly ingadozás fogyás után?
Persze, ennyi az normális. Van mikor több vizet, salakanyagot tart bent a szervezeted, van mikor kevesebbet. Ne a kilókat figyeld, hanem a kinézetet. Ugye, hogy abban nincs nagy változás ettől a 2,5 kilótól? :) Az meg nagyon szép teljesítmény, hogy ennyit fogytál, ehhez képest az a 2,5 kiló már nem számít szinte semmit. Próbálj egy rendszert bevezetni az életedbe, és akkor beáll szépen majd a súlyod, persze ingadozások akkor is lehetnek.
Az elsőre meg ne hallgass, ha van is abba valami, amit ír az nem egyik napról a másikra történne...meg amúgy is mindig túlzásokba esik a mondandóját illetően, attól függetlenül, hogy néha ír igaz dolgot.
Lehet normális, leírtam a normális ingadozást hormonális okok miatt vagy leírtam?
Csak utaltam általános problémákra, amit valahogy egy beteg embernél sem akarnak figyelembe venni. Ezért még nem kell harapni.
Unod, hogy tudományosan magyarázok?
AKKOR TAKARODJ HARRY POTTERT OLVASNI, vagy az iskolába. A világ tudományok alapján működik, azaz tudományokkal írjuk le a világ működését. Mi a büdös francot keresel itt, ha nem hiszel a tudományban?
Én is unok pár dolgot..
Azért hivatkozok hormonális problémák esetleges fennállására, mert alig találkoztam még emberrel, akinél ilyenek nem voltak. MERT GABONÁT ESZÜNK, meg TEJET. Így reális az ezek által okozott hormonproblémákra gondolni, mindig. Ha nem lenne, nem lenne ennyi zsírhurka ember.
Óriási tévedés.
1. iskolákban olyat nem tanítanak, amikről én írok. Ezt te egyetemen dietetikusoktól, orvosoktól NEM fogod Magyarországon megtanulni.
2. harcművész sosem panaszkodik fáradtság miatt. Én sem.. nem ismersz, ne feltételezz keveset rólam :)
3. fizikai munka más mint az edzés, de most egészségről van szó. Egész napi fizikai munkát pedig hússal, zöldségekkel, gyümölcsökkel lehet bírni. Próbáld ki ;) A kenyér zabálástól csak leesik a vércukrod, és fáradékonyabb leszel. Normális élelmiszerek sokkal több használható energiát biztosítanak. A magyar paraszt nem azért evett sz.art, mert ez adott erőt, hanem mert nem volt más :)
4. honnan veszed, hogy régen nem voltak kövér emberek? Nem csak a mai zsírmócsingok számítanak kövérnek, ne feledd! Régen komoly munka volt, ahogy Te is dolgozol. Na most ez alapjaiban más körülményeket teremt. Néhány ezek közül: állandó kalória leadás - ugyan a mozgás nem fogyaszt, de ha valaki keveset eszik, ehhez képest dolgozik egész nap, az kevésbé fog elhízni. Belsőszervi zsírosodásról beszélhetünk persze, de mivel kevesebb sz.art ettek mint mi manapság, így ez sem olyan jelentős. De kövér és beteg emberek régen is voltak!
Pedig régen: nem volt tele fruktózzal minden,
több zöldséget ettek!
szalonnát ettek - ma cukrozott feldolgozott kajákat esznek, reggeltől estig CSAK kenyeret (vagy péksütit, vagy müzlit)
a mai gabonákban több a glutén és a káros anyagok
a mai tehén teje is más, mint régen.
Néhány apróság.. De régen sem voltak valami rohadt egészségesek, pont a tej és kenyér miatt, csak kevesebb ilyet ettek.
Még kitérnék erre a kemény fizikai munka dologra, felkaphatnám a vizet stb. de ebben a stílusban már írtam.. jólesett, de nincs kedvem már. Legyen elég annyi, hogy egy harcművész edzésben megpusztulnál. Főleg, ha előtte gabonákat ettél. Most kemények vagyunk? Leszóltuk egymás erőnlétét, na ki a nagyobb macsó.. Nem is ismerjük egymást, sok értelme van.. Ha rügyeket, zöldeket eszel és zsírt, húst akkor is stabilabb a vércukorszint, és több fehérje jut az izmoknak - jobb állóképesség, jobb agy teljesítmény várható. Ezek tények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!