Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehet valami bajom tőle?

Lehet valami bajom tőle?

Figyelt kérdés
Mindig karcsú voltam,most pedig úgy vettem észre híztam.Eleinte nem foglalkoztam vele,de a családom is mondta,hogy olyan jó húsban vagyok.Nem akarom a mindenféle hülye diétát alkalmazni,elhatároztam nem eszek!Rengeteget fogok inni,és természetesen megeszek egy-két almát egy nap de mást nem.Ezt nem szeretném sokáig csinálni csak amíg vissza nem nyerem az alakomat.Lehet ettől valami bajom?

2012. okt. 2. 19:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen, tönkreteszed a szervezeted, és ami még rosszabb a lelked is. Ne tedd! Egyél rendszeresen napi ötször, egészséges ételeket, és sportolj mellette.
2012. okt. 2. 19:07
 2/7 anonim ***** válasza:

Mivel az izomzat adja a test formáját és koplalással a szervezet szépen lebontja az izmokat (mivel azokat a legenegiaigényesebb megtartani), sohasem fogod visszanyerni a régi alakodat.

A mérleg kevesebbet fog mutatni, de arányaiban még hájasabb leszel és lelassul az anyagcseréd olyannyira, hogy attól az étel mennyiségtől, amitől most még nem hízol, később hízni fogsz.

Aztán megint koplalni fogsz és még rosszabb helyzetbe kerülsz, ördögi kör.

2012. okt. 2. 23:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem hallottál még az anorexiáról? És ha a diéta hülyeség akkor ez mi? Szó sincs rá. Eredj ki a focipályára futni és egyél mértékkel ennél több nem kell. Még hogy csak iszol ha éhen akarsz halni akkor tessék. Egy hülyével kevesebb. Már bocs de ahány ilyen kérdés van itt.... utána olvashattál már volna róla mennyire rossz ez a "terv"
2012. okt. 3. 00:14
 4/7 anonim ***** válasza:

Az emberi táplálkozás: Hús, zöldségek, gyümölcsök, olajos magvak.

Ha a hús részt kihagyod, tápanyaghiányod lesz, betegebb leszel mint most..

Ha eszel hozzá tejet, gabonákat (joghurt, kenyér stb stb.) akkor a hormonrendszerednek nem fog jót tenni, elhízás, betegségek jönnek.

Szóval nem összevissza kéne enni, hanem úgy mint egy EGÉSZSÉGES ember. Sok húst, zöldséget stb. írtam.

2012. okt. 4. 11:57
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.Azt hiszem a legjobb az lesz ha az édességet hanyagolom.
2012. okt. 4. 19:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Édesség, zsíros dolgok (főleg ha mostanában több ilyet ettél) hanyagolása ++++++ TESTMOZGÁS és már le is mennek azok a kilók. Olvass utána a helyes táplálkozásnak
2012. okt. 5. 00:08
 7/7 anonim ***** válasza:

Kenyér ekvivalens az édességgel. Szőlőcukor, keményítő, kristálycukor hatása a testre majdnem egyforma. Egészséges emberben is, cukorbetegben is..

Ha az édességet hanyagolod, de keményítőt eszel (krumpli, zab, rozskenyér) valljuk be, ugyan ott leszel.

2012. okt. 5. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!