Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Gilbert kórral szabad fogyókúr...

Gilbert kórral szabad fogyókúrázni? ÉS ha fogyózok, lehet valami bajom tőle?

Figyelt kérdés
A doktornő azt mondta, hogy gilbert kórom van. És sárga vagyok. Viszont fogyózni akarok. 165 cm és 55 kiló vagyok most. Még 5 kilót mindenképp le szeretnék adni, de nem tudom, mert ha az egészségem károsul tőle, inkább lemondok róla...
2010. aug. 25. 17:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem is Gilbert-em van, és kuytabajom... a sportolás kifejezetten ajánlott amúgy is, és abból nem lehet baj, ha megválogatod az ételedet.
2010. aug. 25. 18:49
 2/5 anonim ***** válasza:

koplalni nem szabad, és a túlzott sportolást sem szabad csinálni sajnos:(, azért mondom, hogy sajnos, mert így pl versenyekre készülni, tehát élsportolóként élni lehetetlen

tehát fogyni egészséges étkezéssel, és nem megerőltető sporttal:)

amúgy nekem is az van, amikor mondta az orvos nem hittem el, hogy nem szabad ezeket csinálni, de utána olvastam, és máshol is az volt.

egyszer nem tudtam enni egy fél napig, és nagyon rosszul voltam, el is ájultam:O

2010. aug. 25. 20:05
 3/5 anonim ***** válasza:

Semmit se fogyjál. Ez a tökéletesen jó arány. Írd meg nekem légyszi, hogy egy ilyen testarányú nő miért akar fogyni? Vagy ezt kell csinálnotok, a tyuk elv alapján?

Ne fogyózz. Többet mozogj.

2010. aug. 25. 23:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Azért mert kövérnek érzem magam és csúnyának.:(
2010. aug. 26. 14:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én vagyok az elégedetlen. Hadd ítélem meg magam, amit mondasz. Küldj nekem egy képet magadról. Hidd el szakértő vagyok.
2010. aug. 27. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!