Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lesz előbb utóbb valami bajom...

Lesz előbb utóbb valami bajom tőle?

Figyelt kérdés

Én 75kg-ról indultam 4 hete és most vagyok 65kg.

Magasságom kerek 170cm. (F/18)

Úgy kezdtem ezt a fogyókúrát, hogy megvettem magamnak a napi szükségletet a Lidl-ben azaz kalória szegény kenyeret amibe talán van 26 darab ha jól emlékszem vettem még napi 4 konzerves májast és egy magyaros vajkrémet tök mindegy hogy milyet...

Reggelim: 7 darab kis kenyér és 2 kis májas konzerv.

Délben: 7 darab kis kenyér megkenve mindegyik magyaros vajkrémmel.

Uzsonna: 6 darab kis kenyér megkenve ugyan olyan májassal mint a reggelinél

Vacsora pedig: szintén 6 darab kis kenyér megkenve szintén magyaros vajkrémmel!

Mellette dohányzom elég sokat és fekvőtámaszozom de azt is nagyon sokat viszont.

Sem kólát vagy szörpöt nem fogyasztom viszont csak vizet de azt is sokat napi 3litert...

(Napi kétszer járok vécére mert az anyagcserém lelassult de viszont sokat hugyozok a víz miatt!)

Az agyam azt súgja hogy rossz fogyókúra de én magamon nem érzek semmit hogy rosszul lennék e tőle vagy valami...

Teljesen megszoktam amit csinálok és jól érzem magam.

Kérdésem hozzátok: Hosszú távon milyen betegségek alakulhatnak ki ettől a módszertől holott nem leszek éhes sem és semmit nem tapasztalok ami zavarna.

2011. jún. 24. 15:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Tekintve, h kenyéren kívül semmit (hús, gyümölcs) nem eszel, hiánybetegségek alakulhatnak ki nálad.

Elsősorban vitamin, másodsorban vashiányos vérszegénység.

Ja, és semmi főtt ételt nem eszel egész nap - ez gáz.

2011. jún. 24. 18:11
 2/11 A kérdező kommentje:
ez igaz hogy ezeken a kajákon kívül nem fogyasztok semmit de ilyen komolyabb bajok mint például a halál bekövetkezhet?
2011. jún. 24. 19:06
 3/11 anonim ***** válasza:
7 darab kis kenyér???? Milyen kicsi?:O
2011. jún. 24. 19:10
 4/11 A kérdező kommentje:
2011. jún. 24. 19:12
 5/11 anonim ***** válasza:
hihi:D én ekkora kenyérből max. 2 db-t szoktam reggelizni vagy vacsorázni:D pedig nem is fogyókúrázok. jó étvágyad van, az egyszer biztos, de remélem tudod, hogy ezek nagyon nem egészséges kaják.
2011. jún. 24. 19:49
 6/11 anonim ***** válasza:
akkor egy nap megeszel 26 szelet kenyeret, több konzverv májat és doboz vajkrémet. ÉS HOGY A PI.CSÁBA FOGYSZ?
2011. jún. 24. 20:39
 7/11 A kérdező kommentje:
kalória szegény kaják ennyi... nekem bevált...
2011. jún. 24. 22:23
 8/11 A kérdező kommentje:
vagy olyan vagyok genetikailag is hogy ezekre a kajákra másképp reagál a szervezetem mint más embereké...
2011. jún. 24. 22:24
 9/11 anonim ***** válasza:

Napi huszon x szelet kenyér..? :D Húha... Szerintem ezzel hosszú távon nem fogsz eredményt elérni. Semmi vitamint nem viszel be a szervezetedbe. Csak a kenyeret, amibe igenis van szénhidrát, legyen az bármennyire is fogyókúrás.. Na meg ezek az agyon tartósítószerezett krémek...

Szerintem ezt hagyd abba, míg nem lesz valami bajod! Inkább egyél zöldségeket, meg gyümölcsöt!

2011. jún. 24. 22:57
 10/11 anonim ***** válasza:
amúgy nem a kcal a legfontosabb, hanem a ch. de ez egyáltalán nem kcal és ch szegény.
2011. jún. 24. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!