Lesz előbb utóbb valami bajom tőle?
Én 75kg-ról indultam 4 hete és most vagyok 65kg.
Magasságom kerek 170cm. (F/18)
Úgy kezdtem ezt a fogyókúrát, hogy megvettem magamnak a napi szükségletet a Lidl-ben azaz kalória szegény kenyeret amibe talán van 26 darab ha jól emlékszem vettem még napi 4 konzerves májast és egy magyaros vajkrémet tök mindegy hogy milyet...
Reggelim: 7 darab kis kenyér és 2 kis májas konzerv.
Délben: 7 darab kis kenyér megkenve mindegyik magyaros vajkrémmel.
Uzsonna: 6 darab kis kenyér megkenve ugyan olyan májassal mint a reggelinél
Vacsora pedig: szintén 6 darab kis kenyér megkenve szintén magyaros vajkrémmel!
Mellette dohányzom elég sokat és fekvőtámaszozom de azt is nagyon sokat viszont.
Sem kólát vagy szörpöt nem fogyasztom viszont csak vizet de azt is sokat napi 3litert...
(Napi kétszer járok vécére mert az anyagcserém lelassult de viszont sokat hugyozok a víz miatt!)
Az agyam azt súgja hogy rossz fogyókúra de én magamon nem érzek semmit hogy rosszul lennék e tőle vagy valami...
Teljesen megszoktam amit csinálok és jól érzem magam.
Kérdésem hozzátok: Hosszú távon milyen betegségek alakulhatnak ki ettől a módszertől holott nem leszek éhes sem és semmit nem tapasztalok ami zavarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!