Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz ha egy lány túl sokat ön kielégít akk előbb-utóbb egy fiú már nem is tud neki örömet okozni? O. O és mi egyáltalán az a túl sok? Napi 24-órában?
A kérdésedet ahhoz tudom hasonlítani, amikor kiskorodban mindenféle grimaszt vágtál és anyukád mondta, hogy ha sokat csinálod úgy maradsz.
Mindkettő totális baromság.
Ez a legújabb hülyeség amit a vadkatolikusok terjsztenek?
Nem sokkla szofisztikáltabb mint a "szőrös lesz a tenyered"...
Komolyra fordítva: Nem, sőt még jó is, hiszen tudni fogod hogy hogyan és hol jó. Így tudni fogsz szólni a párodnak, hogy figyi már, két centivel arrébb próbálozz.
én is ez utóbbival értek egye. barátnőmnél sajnos volt ilyen. 9.16-osnak meg jelezem, hogy nem a masztiról, mint "káros" dologról van szó,hanem ha a vibrátor már nagyon erős, és mondhatni férfi/női nyelvvel/farokkal már utolérhetetlen....
ha csak azt a szempontot nézzük, hogy az ember megismerje magát, vagy ha nincs partnere és hiányzik neki az orgazmus, akkor a masztinál egyelőre nincs jobb megoldás! :-P
Jó de a vibrátor és a női maszturbáció közé egyenlőségjelet tenni durva. Hasonló eszközök férfiaknak is léteznek, de a maszti azért az emberek 80%ának itt is a kiskezét jelenti. A nőknél is.
Egyébként aki szereti az ilyen játékszerek használatát privátban, az valószínüleg a hálószobába is beviszi. Az sem szentírás, hogy egy nő szex közben csak a farok a pinában mehet el és szigorúan csak misszonárius pózban. Ha neki ettől jó, akkor miért ne lehetne duóban (vagy trióban vagy akárhogy) is bevonni ilyesmit? Amennyiben a kedves partnerenk nem csak a saját egójának a legyezgetése a célja, akkor gondolom nyitott az ilyesmire, sőt...
Kérdező: Orvos? Hát ha olyan brit tudós szintű orvos, akkor szerintem ne vedd komolyan. Elég kevés olyan magazin van ahova tényleg elismert szaktekintélyek írnak, több nyire csak ilyen elő félév után kitették az orvosiról emberkék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!