Mért csak a fogyással foglalkoznak?
Én inkább a hízásra törekednék, de ugyanolyan nehéz hízni, mint fogyni! (szerintem)
Akármennyit eszek...nem jön fel 1 kiló sem:S
Ez sokmindentől függ ám!
Pl az életkor, genetikai adottságok, férfi ,vagy nő az illető stb...
De ha a számarányokat nézzük több a fogyni vágyó, mint az aki hízni kíván. Ezt azért belátod gondolom.
Ne mozogj, egyél naponta háromszor és tömd magadba tonnaszámra a szénhidrátot meg a cukrot, talán sikerül.
A túlzott soványság genetikai problémais lehet, hidd el a korházakban foglalkoznak vele, menj a háziorvoshoz és ő beutalgat mindenhova.
Itt télleg többen szeretnének fogyni, szóvál, ha kóros a soványságod orvost javaslok.
hidd el ha minden fogyni vágyótól csak pár dekát kapnál már több mint tulsulyos lennél...
mellesleg ki a vékony ki a vastag nőket szereti....
a testtömegindex meg szar... alacsony vagyok... emiatt 40 kilónak kéne lennem ??????
Egy receptkönyv hátuljában vannak nekem adataim, a kor és magasság alapján, hogy átlag mennyinek "kell" lenni.
Én 41 kg vagyok és 13 éves, 160 magas. 49-nek kellene lennem...
Neked pedig 54-nek
De sztem ez nem minden esetben van így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!