Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért puffadok és szellentek...

Miért puffadok és szellentek rengeteget a fehérjeturmixtól?

Figyelt kérdés
2012. okt. 1. 22:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Neked teljesen mind1, hogy írja az ember, csak hajtod a magad baromságát...lehet kedvesen, lehet normálisan, lehet durvábban, tökmind1, minden mondatod vége ugyanaz...
2012. okt. 2. 13:51
 12/13 anonim ***** válasza:
35%

Amíg nem tudsz arra érveket, hogy a szénhidrát alapú táplálkozás miért nem növeli a szívbetegség, cukorbetegség kockázatát, a tej miért nem növeli a rák, cukorbetegség, autoimmun betegségek kockázatát, addig mit tudnék írni? Várok a vitára, de igazából nincs kérdés. Így én tudok csak kinyilatkoztatni..

Előbb meg kéne ismerni a gabona, tejalkotók hatásait, kicsit komolyabban, utána lehetne beszélni róla mennyire van/nincs igazam. Addig viszont én állítok valamit, amit a többség fel sem fog igazából. De nem az én érdekem, hogy felfogjátok, akit érdekel úgy is utána néz stb.

2012. okt. 2. 13:56
 13/13 anonim ***** válasza:
vízzel igyad ne tejjel.
2012. okt. 10. 01:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!