Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy a fehérjeturm...

Lehetséges, hogy a fehérjeturmixtól puffad a hasam?

Figyelt kérdés
Lenkei tejsavós protein turmixát iszom vízzel edzés után. Azt vettem észre, hogy mostanában fel van puffadva a hasam. Lehet hogy a turmixtól van? Elképzelhető hogy laktózérzékeny vagyok, ezért is iszom vízzel.
2012. jún. 14. 09:12
 1/2 anonim ***** válasza:
elképzelhető, én nem vagyok laktózérzékeny, de egy időben nagyon sok ilyen protein szeletet ettem, (egy szelet 16 g protein, ebből napi 3-at simán ettem) és nagyon puffadt a hasam tőle és nagyon sokat szellentettem is. Ahogy abbahagytam elmúlt, semmi más nem okozott eddig ilyet, de lehet te is így vagy vele
2012. jún. 14. 15:49
 2/2 anonim ***** válasza:

Igen lehetséges. Amennyiben a protein egy olyan dizájner, ami plussz (szerintem felelsleges) adalékanyagokat tartalmaz. Például habosító, állagjavító, stb.

Személy szerint a Gaspari MyoFsuion-nal jártam így. Annyira krémes, és pudingos volt, hogy amikor megittam úgy éreztem egy dugót nyeltem le.

Azóta figyelek arra, hogy ha laehet a proteinen kívül más mesterséges adalékanyag ne nnagyon legyen benne.

2012. jún. 16. 06:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!