Puffad a hasam, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem mondom azt, hogy szigorúan fogyókúrázok, de sok - sok mindent megteszek ennek érdekében. Interneten és újságokban is utána olvastam mindennek és próbálom őket betartani. Rendszeresen tornázok és futok is, heti kettő az meg van és ez mellett nem az az ágyban ülős vagyok. Étkezésre is odafigyelek, sokszor eszek keveset és ritka az amikor este 6 után eszek. Ennek ellenére , ha eszek puffad a hasam és úgy néz ki, mint ha öt fogásos vacsorán lennék túl. Teát is próbáltam, de orvoshoz kéne menjek. Aki tud valami tanácsot adni, hogy mit csináljak annak érdekében, hogy lapos hasam legyen és tudja is tartani a formáját az legyen szíves írjon. Ha orvos kéne , milyenhez menjek??2010. júl. 27. 20:48
1/9 anonim válasza:
egész pontosan mit, mikor és mennyit eszel?
2/9 anonim válasza:
Használj erjedésgátló fűszereket, illetve igyál puffadásgátló teát. Meg beszélj egy gasztroenterológussal.
3/9 anonim válasza:
A haspuffadás oka legtöbbször helytelen táplálkozás.
4/9 anonim válasza:
valami olyat eszel amit nem emésztesz jól, ettől puffad fel a hasad. ki kell kísérletezni hogy mi az, és elhagyni az étrendből.
5/9 anonim válasza:
nekem kb minden étkezésnél ilyen...és nagyon durva..mintha terhes lennék, pár óráig így is marad.
néha őrjítően fáj, volt, hogy sírtam is miatta:S ilyenkor beveszek egy kávéskanál szódabikarbónát. csak nem tudom, hogy lehet e mindennap alkalmazni. én tényleg csak akkor veszem be ha nagyon fáj.
orvoshoz kéne mennünk:)
6/9 anonim válasza:
ja amúgy szerintem menjünk el először a háziorvoshoz.
(utolsó voltam. remélem tud segíteni!)
7/9 anonim válasza:
Utolsó! Lisztérzékenységet nézess feltétlenül!! Ugyanilyen tüneteim voltak évekig és az állt mögötte.Nem is gondoltam volna.
8/9 anonim válasza:
Köszönöm szépen! Feltétlenül! De remélem nem vagyok az:S
9/9 anonim válasza:
Általában a sok gyümölcs az oka a puffadásnak, pláne diéta alatt
Azt ajánlom ne egyszerre egyetek puffasztó ételeket,hanem kevéssével és kevésbé lesz nagy hasatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!