Ezzel érhetek el fogyást? Vagy ez így nem jó?
7-kor szoktam enni gabonapelyhet tejbe, 10-kor a suliba valami szendvics, mikor hazaérek kb. fél 1-fél 2 akkor ebédelek majd 4-kor eszek valami salátát zöldséget vagy gyümölcsöt. Azt hallottam hogy az a jó a sokszor keveset eszünk ez igaz? Az édességeket és a cukros, zsíros ételeket hanyagolom. Mozgásnak pedig az ugrálókötelezést gondoltam. Pl ugrálok 2 percet és pihenek fél percet és ezt egy órán keresztül. Majd este fele még egy kis comb/fenék, hasizom és kar edzés? Nem igazán diétáztam még szeretném a segítségeteket kérni, mi az ami esetleg nem jó? Lenne más ötletetek? 5 kg-ot szeretnék fogyni legalább..:) most 68 kg vagyok és 165 cm.
15/L
Való igaz, hogy sokkal jobb ha többször eszel kevesebbet.
Nem kell megtömni magadat, nálam ez volt a probléma,ha egyszer elkezdtem enni akkor nehéz volt abba hagyni :)
Szerintem jó az az étrend amit most leírtál. Edzés terén én a futást ajánlom leginkább.. (gyűlölök futni), de az ugrálókötelezés sem egy rosz ötlet (csinálj felüléseket, gugolj, menj el görkorcsojázni-> az a legjobb edzés fenékre )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!