Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezzel érhetek el fogyást?...

Ezzel érhetek el fogyást? Vagy ez így nem jó?

Figyelt kérdés

7-kor szoktam enni gabonapelyhet tejbe, 10-kor a suliba valami szendvics, mikor hazaérek kb. fél 1-fél 2 akkor ebédelek majd 4-kor eszek valami salátát zöldséget vagy gyümölcsöt. Azt hallottam hogy az a jó a sokszor keveset eszünk ez igaz? Az édességeket és a cukros, zsíros ételeket hanyagolom. Mozgásnak pedig az ugrálókötelezést gondoltam. Pl ugrálok 2 percet és pihenek fél percet és ezt egy órán keresztül. Majd este fele még egy kis comb/fenék, hasizom és kar edzés? Nem igazán diétáztam még szeretném a segítségeteket kérni, mi az ami esetleg nem jó? Lenne más ötletetek? 5 kg-ot szeretnék fogyni legalább..:) most 68 kg vagyok és 165 cm.

15/L

2012. szept. 30. 21:09
 1/2 anonim válasza:

Való igaz, hogy sokkal jobb ha többször eszel kevesebbet.

Nem kell megtömni magadat, nálam ez volt a probléma,ha egyszer elkezdtem enni akkor nehéz volt abba hagyni :)

Szerintem jó az az étrend amit most leírtál. Edzés terén én a futást ajánlom leginkább.. (gyűlölök futni), de az ugrálókötelezés sem egy rosz ötlet (csinálj felüléseket, gugolj, menj el görkorcsojázni-> az a legjobb edzés fenékre )

2012. szept. 30. 23:26
 2/2 anonim válasza:
Ez így sehogy sem jó, a szénhidrát túl sok és túl sok a "szemét kaja" is. Itt van pár példa, ami megfelelő: [link] Az ugrókötél állóképességet fejleszt. Ehelyett csinálhatod azt, hogy futsz teljes erőből 60mp-t, aztán 60 mp lassú séta. Felvezeted gyors sétával egy 5 percig, aztán amit írtam, majd levezetésnek 5 perc séta. A váltogatást elég kb.20percig csinálni( az 5-5 percen kívül).
2012. okt. 1. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!