21 éves vagyok,165 cm vagyok,62 kiló, hogy érhetek el 8 kiló fogyást viszonylag gyorsan?
Figyelt kérdés
Otthon tornázom, nem eszem édességet, nagyon keveset eszem, de sokszor, de semmi hatás. hogyan adhatnék le 8 kilót nem hónapok alatt?2008. aug. 6. 15:30
1/5 anonim válasza:
Nem tudom miért kéne fogynod. Főleg nem 8 kg-t!! Teljesen normálos a súlyod! Gyors fogyás pedig nincs. Illetve van ha nem eszel semmit, de amit elkezdesz enni visszahízol!
A futás viszont hatásos!
2/5 A kérdező kommentje:
lehet hogy "normális" a súlyom, de vastagabb a combom mint szeretném, meg a karom is, és a hasamon is látszódik a több:(
2008. aug. 6. 19:33
3/5 anonim válasza:
Ha ez a gondod, akkor járj konditerembe és izmosíts. Ne csak tornázz otthon.
4/5 anonim válasza:
Nincs baj a súlyoddal, de egy kis odafigyelés az étkezésre, meg egy jó Rubint Réka DVD csodákat fog művelni.
sok sikert!
Petranova
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm
2008. aug. 7. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!