1/8 Shai-Hulud válasza:
Hát a 167 cm-es biztosan nem vékony. Sőt nekem nagyon is ducinak tűnik, nem gondolod?
2/8 anonim válasza:
Elözö xDDD A 167 cm a magassagra vonatkozik,nem a combra....
En pont 167 cm magas vagyok,kb.48 kg,es a combon kerülete 45 cm.De en szeretnek kicsit vastagabbat (50 cm),hogy ne legyenek olyan piszkafa labaim.
3/8 anonim válasza:
Én 165 cm vagyok, nekem olyan 46-48 cm (fene tudja pontosan, ezek között szoktam mérni :P).
4/8 anonim válasza:
Ja, és azt nem tudom, hogy ez vékonynak számít-e, de én végül is meg vagyok elégedve így vele.
(Előző voltam.)
5/8 anonim válasza:
2-es vagyok:a te labaid eleg vekonynak szamitanak,mintahogy az enyemek is.Szerintem a tul vekony lab mar nem szep,bar a mienk meg hatareset.Kicsit izmosabb,de persze nem vastag labak a legjobbak.Na persze a forma is szamit.
6/8 anonim válasza:
Nekem 59 cm, ami elég vastag.
Szerintem olyan 52-53 cm, ami jó.
7/8 anonim válasza:
3-as vagyok.
Köszi! Nekem még így is majdnem összeérnek, pedig a csípőm is széles. :(
8/8 anonim válasza:
Én is 167cm vagyok és 45cm a combom. Nem tudom vékony-e , szerintem átlagos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!