Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan legyen kisebb fenekem?

Hogyan legyen kisebb fenekem?

Figyelt kérdés
Naszóval, 16 éves fiú vagyok, és rengeteget futok (közép- és hosszútávon versenyzek elég jó eredményekkel) és amúgy focizok valamint aránylag sokat biciklizek, tehát nem a sport hiányáról van szó, mégis elég nagy a fenekem, és közben elég gyenge a felsőtestem, szóval elég rosszul mutat így a dolog. Elkezdtem már edzeni kicsit felsőtestre otthon, de gondoltam nem árthat, ha tudnám, h közben hogyan lehetne kicsit kisebb a fenekem? Főleg izom, de szerintem zsírból is ott van a legtöbb a testemen (fenék és comb), amúgy angyon vékony ember vok.

2012. szept. 19. 21:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Bringa az jó a hátsó feledre.. Mióta bringázol és milyen gyakorisággal?
2012. szept. 19. 23:07
 2/9 kalmj ***** válasza:
Azt hiszem, amíg nem hagyod abba azt a sok kerékpározást, futást, addig nem mennek össze az izmaid. Dolgozz tovább felsőtestre! :)
2012. szept. 19. 23:22
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat:)

Gyakran azzal járok suliba (mondjuk heti 2) ami 6-7 km oda és ugye ugyan ennyi vissza. Ezen kívül kb. kéthetente kb 50 km-es biciklitúrákra megyek, de a fő sportom az a futás.

Nem szeretnék konditerembe járni, otthon felsőtestre milyen gyakorlatokat csináljak?

2012. szept. 20. 19:11
 4/9 A kérdező kommentje:
Futni am minden nap futok legalább egy órát (tehát kicsit több mint 10 kilométert.)
2012. szept. 20. 19:11
 5/9 anonim ***** válasza:
Lehet tenyleg elegge bedurrantak az izmaid. Nincs idejuk pihenni. Mivelhogy irod h amugy nagyon vekony vagy, ennyi sport mellett h lenne mar nagy valakinek a feneke... hmhm
2012. szept. 20. 19:17
 6/9 kalmj ***** válasza:
Fekvőtámasz, súlyzózás, húzóckodás, ha megoldható. Vagy nézel gyakorlatokat, vagy kitalálsz néhányat.
2012. szept. 20. 22:03
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszi szépen:)

Hát ja, a felsőtestem egy az h elég gyenge, de zsírt sem nagyon fogsz rajta találni, sztem a fenekemen és a combomon valamennyi van, de ha megfeszítem őket, akkor nemnagyon lehet benyomni:)

Hát akkor a felsőtestre való edzés lesz a megoldás:D Van itthon ilyen expander cuccunk, az mennyire hasznos?

2012. szept. 23. 19:10
 8/9 kalmj ***** válasza:
Hátizmokra, vállra, bicepszre, jó. Ha már végtelenségig tudod ismételni a gyakorlatot fáradtság nélkül, akkor kevés. :)
2012. szept. 23. 19:23
 9/9 A kérdező kommentje:

Oké köszike:D

Hát attól még messze vok

2012. szept. 27. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!