Miért pontozzátok le állandóan TaplalkozasHarcmuves-t?
http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__vegetarianizmus..
én ennél a kérdésnél vitatkozom épp vele. az a baj, hogy nem lehet meggyőzni arról, hogy amihez semmi köze, abba nem szóljon bele. egy vegetarianizmus témakörbe feltett kérdésnél próbálja meggyőzni a népet hogy a hús márpedig jó, a szójától meg azonnal meghalsz? feleslegesen erőlködik, de még nem adta fel (szerintem nem is fogja, nem bírj ki ha nem övé az utolsó szó)
Azert pontozzak le az emberek, mert nem konvencionalis informaciot ad. Pedig, az amit ir, az jo informacio es a tudomanyos kutatasok alapjan jutot erre rengetegeg orvos, biologus, stb.
Talan ha kicsit figyelnenek az emberek olyan emberekre, mint Taplalkozasharcmuvesz, akkor egeszsegesebbek lehetnenek.
Azt pedig nem hiszem h mondta volna, h a szoja azonnali halalt okoz. Nem azonnal. Es nem az az egyeduli dolog, de biztosan kozre fog jatszani a halalban.
Olyan biztosan írja, hogy ez sz*r, az sz*r, a tejet öntsd a lefolyóba, a hüvelyesekkel és a gabonával együtt olyan egészségtelen, mint a dohányzás, mintha szilárd tudományos tények állnának mögötte. Pedig a táplálkozástanban nincsenek szilárd tudományos tények, minden eredménye megcáfolható.
Írhatná ehelyett azt is, hogy: próbáld ki a paleolit diétát. Tartaná távol magát azoktól a kérdésektől, amelyek nem az ő témájába vágnak. A stílusa kioktató, és megfigyeltem már, hogy az étkezési kérdések nagyon megritkultak azóta, mióta ő ide jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!