Miért pontozzátok le állandóan TaplalkozasHarcmuves-t?
Én pl azért mert iszonyatosan idegesít, hogy mindenhol nyomatja a saját meggyőződését. Az oké hogy ő ebben hisz és párszor elmondja, de ő mindenkire megpróbálja rátukmálni az igazát. Már kb függetlenül a kérdéstől, rákezd a monológjára.
Szénhidrátra meg igenis szüksége van a szervezetnek, ha az övének nem, akkor egészségére, de ne mondja már azt minden problémára hogy: gabonákat eszel? mert ha igen azonnal fejezd be és már meg is gyógyulsz. Biztosan van valamennyi igazság abban amit mondd, de akkor sem itt kellene megváltania a világot. Ha ennyire lelkes, akkor először a fehér cukor meg a finomított liszt ellen kampányoljon, azt még támogatnám is. De az hogy még a tk kenyeret is kritizálja ahelyett hogy azt írná a kérdezőnek (aki igyekszik) hogy: tökjó h nem finomlisztes kakit eszel.
Szóval stop bitch please.
21L
én nem pontoztam le,mert még ismerem a régi nevén írt válaszait,amikkel nem értettem feltétlen egyet,de elfogadtam,hogy ő ezt szereti,még a sport mozgásban.
de ezen az új nevén olyan,mintha beakad volna nála a lemez,ami folyton csak ugyanazt ismétli.
főleg itt a fogyiban,ahol mimóza lelkű,a test alapvető funkcióval tisztában nem lévő lusták vannak,kár ennyit magyaráznia nekik.
Én akkor dobtam egy hátast, mikor egy papírevéssel kapcsolatos kérdésnél is elkezdte a tej-gabona slágert, de a papírra simán leírta, hogy hát, kis mértékben nem lehet olyan káros...
Igazából nagyon hasonlítanak az elképzelései a paleo életmódra. Azzal sem értek egyet, de annak a követői talán nem ilyen elvakultak. Ő meg mindazt, amiről beszél azzal magyaráz, hogy az emberi szervezet nem is úgy működik, ahogy arról tudtunk eddig. És akkor milyen forrás alapján mondja ezt? Folyton a tények-tévhitek oldalt linkelgeti. De csak azt.
Aztán a mozgásról szóló részhez nem tudom, mit szóltok. Csakajóga, csakataichi. A futás tönkretesz, a versengés tönkretesz...
Mert butaságokat ír.
Sporttal nem lehet fogyni, egészségtelen az összes gabona.
Mit eszik ő így? Elég egyoldalú lehet a táplálkozása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!