A ketogén diéta tudtommal nem életmódszerű dolog, hanem időszakos. Ő meg úgy beszél a szénhidrátról, hogy az az egyenes út a halálhoz.
Nem lehet a húst sem korlátlanul zabálni.
2012. szept. 29. 16:41
12/27 anonim válasza:
Dehogy beszél úgy. A gyümölcs nem szénhidrát? A méz micsoda szerinted? Sőt a zöldségek micsodák? Nem a szénhidrátra mondja, hanem konkrétan a gabonára.
2012. szept. 30. 09:12
13/27 anonim válasza:
09-29 00:13 kb összefoglalta a lényeget...
És a 09-29 01:47-el szintén egyet értek. Egyébként akkor még egy szimpatikus srác volt, aki tök jó dolgokat írt, és volt értelme.
Mostanra úgy viselkedik, mint valami szektás, és szerintem sokakat az zavar, ahogy előadja magát...
2012. okt. 2. 12:24
14/27 anonim válasza:
És mi a baja a gabonával? Rost és szénhidrát, mint pl a gyümölcs.
2012. okt. 3. 14:26
15/27 anonim válasza:
Jaj! Fejezzétek már be! Szerintem tök jó dolgokat ír! És nekem tetszik hogy megmondja a véleményét mert igaza van! És ha nem tetszik, akkor nem kell elolvasni a kommenteit! Aztán meg ennyi! Veled vagyok kérdező!
2012. okt. 3. 19:25
16/27 anonim válasza:
Eddig minden támogatója azzal jött, hogy "tök jó dolgokat ír". Csak alátámasztani nem tudja semmivel, amit mond. Valaki ilyen magabiztosan (számomra inkább erőszakosan) adja elő magát, és az már elég ahhoz, hogy higgyetek neki? Komolyan egyetértetek azzal, hogy minden gabona meg tejtermék méreg, és ti is követitek ezt? Hogy minden fajta mozgás rossz, csak jógáztok és taichiztek, saját testsúlyos edzést csináltok? (Na, szinte szó szerint ugyanezt írja mindenhova, már kívülről fújom. :))
2012. okt. 4. 00:07
17/27 anonim válasza:
Ezaz, légyszíves magyarázd el 19:25-ös, hogy miben van igaza. És csak szólok, hogy biológus vagyok, szóval belemehetsz mélyebben is a témában, mert hidd el, jobban tudom mint te:P
2012. okt. 4. 00:12
18/27 anonim válasza:
Egy csomó crossfites is paleózik, mégisz izmosak, szálkásak és egészségesek :) youtubeon is sok van
2012. okt. 4. 14:21
19/27 anonim válasza:
Mint ahogy valószínűleg van nem paleos, de mégis szálkás és egészséges crossfites (és nem crossfites) is. Ez csak annyit bizonyít, hogy ezzel is ki lehet alakítani egészséges étrendet. Ugyanígy lehet egészséges a tenger gyümölcseiben, halakban gazdag étrenden élőknek (ha olyanok az ország adottságai, hogy az van sok) vagy bogarakat evőknek is.
Attól, hogy van egy
2012. okt. 4. 15:18
20/27 anonim válasza:
Tehát: Attól, hogy van egy csoport, aki egy adott étrend mellett egészséges marad, nem feltétlenül rossz az összes többi étrend.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!