Rettentően rosszul vagyok, mit tegyek, kérlek?
A 90 napos diétával kapcsolatban említeném, hogy nem hülyeség, amit ott csinálnak (csak ez a 3-4 napos rotáció az). Annyi a lényeg, hogy pl. gyümit nem ajánlatos keverni fehérjével és más szénhidráttal, mert a gyümi gyorsan emésztődik (fél-1 óra míg pl. a husik (így a fehérje, de pl. a tojás, hal sajt stb) 3-4 óra alatt emésztődik.
Így ha összekevered a kettőt (pl. tejeskávé - szól kombó) emellé még ch-t is eszel (barnakenyér vagy akármi szénhidrát) akkor az a gyomrodban összeerjed, mert a gyümölcs menne tovább a bélrendszeredbe (hisz fél óra alatt megemésztődne) de pl ott van a ch vagy a fehérje ami 3-4 óra alatt emésztődik. Így a szőlő(maradék) nem tud kijutni a gyomrodból, és az egész összeerjed. (gyümölcsből erjedést követően alkohol lesz)
Amiatt is rosszul lehetsz, hogy összeszűkülhetett a gyomrod a diéta miatt, most többet ettél.
Az is lehet még ok, hogy többfélét ettél: édeset (szőlő nagyon édes) sósabbat, stb, és lehet ez így nem volt jó.
A gyümölcs nagyon egészséges, nyugodtan egyed, de én - a 90 naposból tanulva, nem követem, de lehet belőle tanulni! - mindig betartom azt a szabályt hogy gyümit CSAK önmagában eszem és utána várok fél órát majd aztán eszem barnakenyeret.
Olyat sosem csinálok hogy barnakenyérrel indítok és rá fél órával szőlő mert az tuti megerjedne a gyomromban és felpuffadnék.
táplálkozási zavarod van, fordulj szakemberhez.
a tündérhegyen is foglalkoznak étkezési zavarosokkal, elég jó hely, segíthetnek Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!