Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Rettentően féltékeny vagyok, és rosszul esik.
Barátomat a volt barátnője folyton hívogatja, tiszta jól elbeszélgetnek.2évig jártak. Mi 3hónapja vagyunk eggyütt. De több mint 3éve szeretem, csak a volt barátnőjével jött össze nem velem. A volt barátnője, az akkori legjobb barátnőm volt, ez nagyon rosszul esett, hogy összejöttek. De most, hogy szakítottak összejöttünk, nagyon örülök. De félek, hogy mi is szakítani fogunk, mert rettentően idegesít, hogy beszélgetnek folyton. Mikor kettesben vagyunk mindig hivja. Mit csináljak nem birom már elviselni?!Attol félek, hogy kibékülnek, csak 2évig jártak. Szerintetek erre van még esély?
Tudom, nem valami jól fogalmaztam meg.
Ja, és a kritikákat nem kérem. Van fent egy zöld gomb, vissza lehet vele menni. ;) Köszönöm előre is az értelmes válaszokat.
Ja én 17/L, a fiú 19/F, a volt barátnő meg 17/L
Ha én állandóan ultimátumot adnék a férjemnek, amikor a volt barátnőivel beszél, találkozik, akkor régen elváltunk volna. Van bizalom is a világon. Én pl. tudom, hogy engem szeret és a szakítás nem azt jelenti, hogy a további baráti kapcsolatnak is vége. Adj csak ultimátumot és ha van esze a srácnak, akkor kirúg, mert egy önbizalomhiányos féltékeny libával nem lehet és nem is érdemes együtt élni.
31L
érez még a lány iránt valamit, különben lepattintaná
és 2 évig voltak, nem haragban váltak el, jó barátok maradtak
lehet rá esély h összejönnek, felejtsd el a fiút, nem hozzád való
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!