Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon féltékeny típus vagyok de rettentően szinte beteges hogy győzzem le, hogy ne ilyesszem el a barátom?
Figyelt kérdés
2010. jan. 30. 11:16
1/8 anonim válasza:
Hát én is ez a tipus vagyok és sajnos nehéz igy élni!Leküzdeni lehet esetleg,de kiűzni magadból nem!Próbálj pozitivan állni a dolgokhoz.Ha nem megy és annyira súlyos,akkor keress fel egy pszichológust!Más megoldás nincs!
2/8 anonim válasza:
Akkor magadon kell változtatnod. Nem a féltékenységen. A féltékenység úgyis belülről jön. Azt jelzi, hogy magaddal nem vagy tisztában. Nem értékeled magad eléggé. Az tényleg rohadt idegesítő, amikor egy lány féltékenykedik. tanuld meg magadat értékelni.
3/8 anonim válasza:
Hehe :) én is ilyen vok:) !Örülök,h nem vok egyedül!Én már rájöttem...azért vagy nagyon féltékeny,mert nem vagy magaddal megelégedve,nincs elég önbizalmad,mivel te saját magaddal sem vagy kibékülve,így nehezen hiszed el,h vkinek 100százalékig megfelelsz!Magadban kell felismerned ezeket a problémákat,és ha eléggé ismered magad,megtalálod a megoldást!Pl...én úgy tom,h mondogatom magamban...(úgymond bemagyarázom magamnak),h de nem...nem vok féltékeny,de nem...nem csal meg,mért tenné....stb!Amúgy miket csinálsz...?Értem ez alatt...milyen az,mikor nagyon féltékeny vagy? 24/N
4/8 anonim válasza:
szia! én nem vagyok féltékeny egyáltalán. szerintem ez az önbizalomtól függ. bíznod kell magadban és a sorsban is. ehhez nagyon erősnek kell lenned. Azt kell gondolnod, hogy bármi történik, azt a sors akarja így. És még azt is, hogy: te is megcsalhatod! Szóval ő is félhet ennyi erővel. Lehet hogy hülyeségnek tűnik, de én ezt szoktam gondolni.
5/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok.Hát én írtam akérdést és én nagyon csúnyán az vagyok engem már az is zavar ha rá néz egy lányra rögtön megszorítom akezét hogy hagyd abba .Én a héten megkérdeztem a barátom hogy mit gondol rólam és egy csomó jóm dolgot mondott.Csak az a baj hogy minden lány megnézni és attül félek hogy egyzsre jön valaki jobb mint én és akkor már nem tudok már mit csinálni
2010. febr. 6. 22:50
6/8 anonim válasza:
Ha már beteges vagy, akkor bizony pszichológust neked. De lehet, hogy h1n1. :3
/Foxy Fox/
7/8 anonim válasza:
Én szeretem, ha a barátnőm féltékeny rám.
8/8 A kérdező kommentje:
HAHAHA.NEM HISZEM HOGYA H1N1.
2010. febr. 7. 14:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!