Rettentően rosszul vagyok, mit tegyek, kérlek?
Mitől vagy rosszul? Az éhségtől?
Vagy mi történt?
Így nem lehet segíteni, mondd el, mit ettél, mennyit, mikor készítetted (friss volt-e) stb...
tegnap este 10 hajnali 6ig munkába voltam, hazaértem majd 7kor indultam iskolába és 5ig bent voltam, majd 6ra hazaértem és bezabáltam de most rossuol vagyok nagyon és hízni fogok most ettől
reggeéire 1sz barnakenyér 1db főtt tojás 1szelet sajt és uborka és egy alma
1kor a suliba 1tányér főtt krumpli és tonhalkonzerv ilyen sós lében és uborka ezt vittem itthonról
majd még a suliba ettem 4db almát és 2fürt szőlőt
majs hazaértem este és 2tányér rakottkrumpli uborkával 2db alma 10db füge és 1kilo szőlő
most még este 3nagy fürt szőlő és 1db körte
168/50 nő
azért volt ennyi gyümölcs mert a sulinkba szüreti bál volt és a belépő valamilyen gyümölcs volt és mivel én voltam a belépős szedő így maradt nagyon sok és napközbe is ettem
és volt 2bögre kávé is
nagyon rosszul vagyok szédülök a szivem nagyon ver a hasam nagyon fáj
ez hány kcal
Lehet, hogy hirtelen megemelte a vércukrodat a sok szőlő és szénhidrát (elszoktál tőle), és erre rátett két bögre kávé, főleg, ha nem vagy hozzá szokva.
Nincs valaki (nagyi, szomszéd néni, stb,) akinek van vércukor mérője, és nem fog keresztben lenyelni, ha este elkéred?
Egyébként igyál többet, és hamar múlni fog. Ha van otthon kapor, bármilyen formában (tasakos fűszer, fagyasztva, stb.) egyél belőle (joghurtba keverve) vagy főzz belőle teát: leviszi a cukrot.
köszönöm szépen a válaszokat
este még nagyon rosszul voltam éjfél körül tudtam elaludni de 9kor ébredtem fel és azonnal wc-re kellett mennem
igazából úgy az egész megártott szerintem
mert este 10től hajnali 6ig dolgoztam aztán nem is tudtam aludni mert mentem suliba ahonnan megint csak este értem haza és igazából mivel 3éve nem volt menstruációm mert koplaltam mostmár nagyon szeretném ha megjönne mert félek hogy meddő leszek
50kiló körül vagyok most mert már híztam ma is ettem reggelire egy tál zabkását 150joghurtot még mardat egy fürt szőlőt és 2db alma
ebédre egy tányér tojáslevest meg ettem utána egy nagy tányér rakottkrumpli kolbász nélkül és 5db ubival mert hízni szeretnék hogy normálisra álljon a szervezetem és igazából most sokkal több ételt kívánok mert dolgozok és tanulok is és van hogy nem alszok ha éjjeli műszakba teszenek be és ha nem ezsek nem bírom ki elalszok vagy rosszul leszek
a kávét is azért iszom tudom hogy ez így nem jó meg hogy ha hízni szeretnék akkor húst és rizs lenne jó de én azt nem tudom megengedni anyagilag szoktam enni húst de heti 2-3szor eszek csak úgy hogy hús és köret és zöldség akkor főtt marhahős, csirkecomb sütve és karajszelet fokhagymásan
amúgy rizseshús, húsgombóc krumplival, mártással, májgombócleves, resztelt máj, halasrakottkrumpli a többit csak így tudom megoldani hogy kijöjjek és ne legyen az hogy hó végére nincs pénzem amúgy reggelire sajtos és 1szelet csirkesonkát szoktam enni uborkával és barnazsemlével, almát, szőlőt, szilvát és körtét szoktam sokat enni mert nálunk nagyon sok ilyen rendezvény szokott lenni meg olyan hogy mindig osztályoknak kell vinni gyümölcsöt meg szoktunk kapni suligyümölcsöt és nagyon soknak nem kell így én azokta hazaszoktam vinni meg a konyhásnéni mindig szokott adni mert jóba vagyok vele és tudja hogy szeretem szóval gyümölcsöt nagyon sokat szoktam enni azzal próbálom fedezni a vitaminigényem mert mivel keveset alszok többfertőzés előbb dönt le a lábamról és sajnos azt nem tudom megtenni hogy ha beteg vagyok ne menjek dolgozni ezért ha betge vagyok sose pihenem ki hanem algopirin és rá egy bögre kávé ha van étvágyam akkor rengeteg gyümit eszek közbe és ha marad a reggeliről tea akkor napközbe azt iszom ha nem marda akkor víz de azt sose kívánom ha betge vagyok ezért inkább nem szoktam inni ha beteg vagyok és ha hazaérek estefelé a suliból egyből lefekszek ha másnapra nem osztanak be hajnlara akkor kialszom magam ha beosztanak akkor sajnos nem tudom kialudni magam így megint algopirin vagy ha fájdalmaim is vannak ha van itthon akkor kataflán ha görcsölök pl a fejem, hasam akkor még nospa is, és rá megint kávé vagy ha nagyon nagyon rosszul lennék akkor enegriaital ha van pénzem éss tudok venni 50ft-ért ilyen por alapút olyan mint a boleró, tudom hogy ez rettentően egészségtelne, ha tudom ezeket szoktam kerülni, és főleg inkább ha van maradék (ami mindig marad valami) ebédről akkor azt szoktam hazavinni magamnak és a családomnak, amúgy ott eszek én is menzás vagyok, van suligyümölcs és iskola tej és kifli is szóval ezeket is szoktam enni mozogni van hogy nem mozgok itthon mert annyira fáradt vagyok hogy nem bírom inkább lefekszek vagy itthoni házimunkát elvégzem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!