Felszeretném varratni a nagy melleimet mert rettentően lógnak és az a baj, hogy nem is találok rájuk megfelelő melltartót ami el is birná a melleimet. Viszont csak 20 éves vagyok, nem szültem még. Nagyon rosszul tenném ha plasztikáztatnám?
Ha szilikont nem tetetsz bele, akkor nem lesz gond később, (szilikonnal sem mindig van baj). Az ár (tájékoztató jelleggel) 360.000-tól 550.000-ig terjed (átlagban 455.000Ft).
DE: Ha bizonyíthatóan panaszokat okoz (azaz a súlya miatt hátfájdalom, gerincferdülés és hasonlók), akkor a TB is igénybe vehető.
Minek tetetne bele szilikont ha már így is nagy?
Kérdező, ilyenkor szokták kisebbíteni is, de nem muszáj. Felvarrathatod, nyugodtan.
Szülés, szoptatás során lehet, hogy kicsit megereszkedik majd, de vannak akiknek nem.
Szerintem érdemes megcsináltatni, mert addig is jobban éreznéd magad tőle (mert látom, zavar).
De ha nemsokára tervezed a szülést akkor mondjuk meggondolandó.
Ha nem kicsinyítteted, akkor nem fizeti itt sem a TB, mivel akkor esztétikai beavatkozásnak minősül.
Nem tudom, hogy neked mekkorák, de a kicsinyítést is csak extrém méreteknél (talán darabonként másfél kilótól, de a konkrét adatot nem tudom) támogatják...
Magyarországon is csak a kisebbyítést támogatja a TB
Attól hogy felvarrják még nem szűnik meg a gereincfájdalmad hiszen a súly az nem változik, csak esztétikailag lesz szebb a melled
"E kosaras melltartót nem nagyon csinálnak vékény derékra."
Ne haragudj de a deréknak semmi köze a melltartóméretnek!
A Tb támogatja a kisebbítést ( ha mondjuk B-C kosarast csinlnak belőle)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!