Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ha XP-m van és felszeretném...

Ha XP-m van és felszeretném tenni a win7-et akkor? (lent)

Figyelt kérdés
mit kel csináálnom az xp-vel?Ugyértem nem tudok belépni a gépbe egy kék halál miatt etől fügetlenül amikor ki kel választani,hogy hova rakjam fel akor leformázhatom azt a meghajtot amin az xp-van? vagy hogyan csinájam?
2011. aug. 5. 12:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Úgy mintha sima oprencert csinálnál . Gondolom azt már csináltál :D
2011. aug. 5. 12:23
 2/4 Jenci ***** válasza:

Gyanítom,hogy ezt már lejjebb megkérdezted.A válsz:igen.Nyugodtan formázhatod a C meghajtót és telepítheted a win7-t.Mint mondottam,ha viszont az adataid a C-n vannak és nem a D-n,akkor egy másik géppel le kell szedned róla,vagy elveszlik.

A telepítés menetét meg már belinkeltem.

2011. aug. 5. 12:23
 3/4 A kérdező kommentje:
A helyzet az , hogy van egy másik gép (amiröl most is irok) menyire bonyolult feladat leveni róla az adatokat?(Az asztali gép ez pedig egy laptop igyis lehetséges?)
2011. aug. 5. 12:42
 4/4 Jenci ***** válasza:
Arra gondoltam,hogy a merevlemezt beletenni egy másik gépbe és így lementeni a dolgokat róla.Laptopnál csak úgy lehet megcsinálni,hogy egy úgynevezett dokkolóba kell beletenni a merevlemezt és USB-n keresztűl csatolod.Ennek hiányába a régi gépeden egy Linux telepítővel talán meg lehet oldani.
2011. aug. 5. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!