3 nap 2 órás futás + 5 órás séta, illetve 5 nap 1 órás futás és 3 órás séta. Mellette semmi kaja, csak ásványvíz.5-6 kg lemenne?
Nem értem miért fellépés előtt egy héttel jut eszébe mindenkinek, hogy le kéne fogyni.
Lehet, hogy lemenne, nem tudom, de mérget vennék rá, hogy 2 nap után kidőlsz. Vagy ha ki is bírod, a fellépésre már teljesen rossz állapotban leszel.
Koplalsz már?
"Volt már, hogy több napig nem ettem, energiám ugyanúgy volt..."
Javíts ki, ha tévedek: koplaltál, de nem futottál. Mert a két órás futáshoz piszok sok energia kell, az energiához pedig étel. A koplalás felturbózza a szervezetet, de csak rövidtávon.
Ha ezt tényleg meg akarod csinálni, adnák egy tippet: reggelire mindenképpen egyél valamit, joghurtot meg zabpelyhet például, vagy akár egy-két főttojásnak a fehérjét (a fehérjében nagyon kevés kalória van), meg a nap folyamán barna rizst zöldséggel meg csirkemellel. Többször keveset. De ha főtt ételt nem akarsz, legalább protein-italt vegyél, és mutlivitamin-tablettát, hogy fehérjét meg ásványokat juttass a szervezetedbe. Anélkül több kárt csinálsz, mint hasznot. De a reggeli a legfontosabb. Ne félj, leégeted a nap folyamán, sokkal könnyebben, mint egy nehéz vacsorát, amiből kétszer annyit ettél, mert annyira éhes voltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!