Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Napi 500 kalóriát ennék, és...

Napi 500 kalóriát ennék, és minden héten 1 órát futnék, edzenék így mennyit birnék fogyni?

Figyelt kérdés
MELLÉKLET : SEMMIGOND NINCS A NAPI 500 KALÓRIÁVAL, NEM ÉRZEM MAGAM GYENGÉNEK ÉS NEM SZÉDÜLÖK. CSAK 1 ÖSSZEGRE VAGYOK KÍVÁNCSI :)

2012. szept. 23. 14:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha 500 kalóriát eszel, akkor nagyon aranyos tápanyag hiányod lesz. Sovány leszel szexi lazuló fogsorral, hulló hajjal, sápadt bőrrel...
2012. szept. 23. 15:01
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg az Ezotéria - Jóslás rovatban próbálkozz.

Attól, hogy nem érzed magad rosszul, még igenis kevés az 500 kcal. Meglátnád, ha egyszer elkezdenél rendesen enni.

A heti egy óra futást elírtad?

2012. szept. 23. 15:03
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
heti egy óra futás annyira nem sok.inkább mozogj és egyél rendesen
2012. szept. 23. 15:05
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
nagyon elkeseredett lehetsz ha ehezessel akarsz fogyni :))))
2012. szept. 23. 15:15
 5/12 anonim válasza:
100%
Egyél kevés szénhidrátot, sok gyümölcsöt, zöldséget, sovány húsokat (csirke, hal), figyelj a rejtett zsírokra is (pl. sajtban, felvágottban). Én ezzel a módszerrel heti 1 kg-ot fogytam, és nagyon jól éreztem magam. Pedig eleinte nem is mozogtam, csak mikor már jó pár kiló lement. (Nekem 1000 kalóriát javasoltak, de mivel a szénhidrátra is figyelnem kellett (120 g/nap), így azt számoltam, a fenti dolgokra meg odafigyeltem - nem tudom, végül is így hány kalóriát fogyasztottam, de működött a dolog.) Ja, és naponta 5-ször ettem.
2012. szept. 23. 15:39
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó jól írta. Nem vagyok szakértő a témában, de aki fogyni akar, annak növelni kell a fehérjebevitelt és csökkenti a ch bevitelt. Amit csinálsz, annak semmi értelme. 500 kalória az nevetségesen kevés, tápanyaghiányod lehet. Nem tudom, mikor fogják már végre fel a nők,h megfelelő étrenddel kell fogyni és mozgással nem éhezéssel.Egyébként egy másik kérdésnél írta egy lány, hogy ennyit evett, és elájult a fürdőszobában, diéta befejezése után meg visszahízott mindent.
2012. szept. 23. 16:27
 7/12 anonim ***** válasza:
Zsírból maximum 0,5-1 kilót, de koplalással ennyit biztos nem. Mellette lemegy még pár kiló izom is. De ez nem számít, az a lényeg, hogy kevesebb leszel 5 kilóval. Ti lányok úgyse akartok kigyúrtak lenni. Az anyagcseréd is lelassul, de sebaj, kevesebb leszel 5 kilóval, és ez a lényeg.
2012. szept. 23. 17:46
 8/12 A kérdező kommentje:
elirtam . minden héten futnék napi 6szor 1 órát
2012. szept. 23. 22:11
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Elárulom, hogy kb. 2 nap után nem lesz erőd futni.
2012. szept. 23. 22:12
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

pár nap után nem lenne erőd futni,még kocogni se nagyon.

testzsír helyett,meg izomtérfogatot csökkentenél,ezért jönne a jojó amint abbahagyod.

mondjuk azt nem értem,ha van akaratod és edzettséget lefutni heti 6x1 órát,akkor egy szálkásító étrend betartásához,elkészítéséhez miért nincs?

2012. szept. 24. 01:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!