Bulímia eleje? SOS
én kb 2 éve bulémiás vagyok, de úgy hogy több hónapon keresztül, valamikor többször egy nap hánytam...nemcsak a külsőm miatt, hanem alapból a jellemem miatt, teli voltam, olykor vagyok negativ érzésekkel..
Biztos csinos vagy, nem fogsz meghizni, mivelhogy sportolsz is...ne kapj erre rá teljesen felesleges, főleg mert nagyon fiatal vagy..tönkre vághatja a gyomrod is...sűrűn fájni fog, ha már nem akarod akkor is megteliti a gyomrod, és rád jön a hányhatnék, inkább ne csináld, vagy doki...
Én valamikor több időre letudtam álni ezzel, nem mentem orvoshoz, más mentális problémám is van
pedig csinosnak mondanak, meg alapjáraton tetszem a fiúknak, csak sok minden nem működik az életemben jól, vagyis úgy érzem
én 168cm 54kg, de szivesen lennék 47kg, de 51 volt a legkevesebb annál lejjebb nem tudtam menni
25 l
Mindenképpen szakember kell 14 évesen ezt TE nem tudod magadnak leállítani. Hihetetlen lelki erőm kellene hozzá és akármilyen érett, felelősség teljes is lehetsz ebben a korban, nem fogod tudni egyedül megcsinálni.
Ha nem is a szüleidnek az iskola pszichológusnak vagy legalább az edződnek szólj. Vagy bárki felnőttnek, akiben bízol. Nem fognak elítélni, ha ettől félsz, pont, hogy becsülni fognak, hogy be mered vallani és mersz segítséget kérni.
De bizony izmot fogsz veszíteni. Vegyük pl a testépítőket. Nem akarok nagy szakértőnek tűnni, de ők napi 5× 6× esznek, keveset, és az edzés is megadott időpontokhoz van kötve. Ebben a rendszerességben rejlik a titok, így tudnak fejlődni, minél több izmot felszedni. Ha elkezdesz koplalni (mert azt csinálod), a szervezet először az izmokat építi le, mivel elsősorban a túlélés a cél.
Az evés nem egyenlő a hízással. Egyél nyugodtan. Nem is értem miért félsz a hízástól, ha mellette sportolsz. Biztos hallottál valami hülye diétát, hogy délután meg este 6 után nem eszünk. Kamu mindkettő. Úgyhogya nem akarsz a sportban visszafejlődni, egyé minden nap rendszeresen.
*Úgyhogy ha...
*egyél
Utálom ezt a billentyűzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!