Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van valami amivel csökkenteni...

Van valami amivel csökkenteni lehet az evési vágyat? Ma már hánytattam magam.

Figyelt kérdés
Egyre gyakrabban jön rám az ehetnék... Mostanában almát próbáltam enni mindig mikor ilyen volt, de nem értem el semmit, csak kitágítottam vele a gyomrom és hasmenésem volt, de mivel hamar kiürült csak még inkább éhes voltam tőle... Tudnátok valamit ajánlani helyette? Nem szeretnék bulimiás lenni...

2012. szept. 10. 17:48
 1/8 anonim válasza:
'Nem szeretnék bulimiás lenni'hát nagyon úgy néz ki hogy már az vagy:/amúgy meg kérdésedre válaszolva millió olyan kaja van amik táplálnak és nem hízol(pl.rizs,csirkemell,joghurt,műzli,zabpehely,saláta...)+ha sportolsz bármit ehetsz csak mértékkel úgy úgyse hízol és ha nem eszel akkor csak még kövérebb leszel mert a szervezeted "bepánikol'és plusz zdírréteget csinál a szerveid köré hogy megvédje őket,szóval..
2012. szept. 10. 17:54
 2/8 anonim ***** válasza:
Már bulimiás vagy kisszívem... Most miért jó ez neked? Inkább mennél sportolni. Gondolom tizenéves vagy.
2012. szept. 10. 18:41
 3/8 A kérdező kommentje:
20 vagyok, és nagyon sokat sportolok, futok, görkorizok, focizni járok, itthon edzek, itthon pedig sokszor edzek, nem ez a baj, hanem hogy mértéktelenül eszek, nem bírom megállni... :/
2012. szept. 10. 19:14
 4/8 anonim ***** válasza:

Akkor tápanyaghiányos van.

Méghozzá a fehérjebeviteled kevés.

Ennyi mozgás mellett sok sok fehérjét kellene enned: 2-3 gr/tskg!!!

2012. szept. 10. 19:37
 5/8 anonim ***** válasza:
*tápanyaghiányoD
2012. szept. 10. 19:38
 6/8 poiu ***** válasza:

Nem kell csökkenteni az evési vágyat. Jól kell lakni. Zöldséggel, hússal. Most szinte ingyen van a saláta (paradicsom, paprika, uborka, hagyma stb.). Öntsd le olivaolajjal, falj hozzá csirkét, jól fogsz lakni és nem hízol.

A gyümölcs nem jó nass. A zöldség, vagy dió/mandula sokkal jobb.

Szívem szakad. Maradj életben!

2012. szept. 10. 21:03
 7/8 anonim ***** válasza:

olajos magvakból jobb ha csak 2 dkg-ot viszel be egy nap.

Ne azzal légy teli hanem a sok fehérjével.

2012. szept. 10. 23:43
 8/8 anonim ***** válasza:

Gondolom van rajtad negyvenöt deka felesleg, hogy a testtömeged "ideális" legyen.

Pszichológust keress fel, mielőtt nem történik nagy baj.

2012. szept. 11. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!