Milyen sportot ajánalátok, amivel le tudok fogyni? Imádok biciklizni, de az úton csupa frusztrált barom van, akik miatt lehetlen biztonságosan terekerni.
Van egy nagyon jó bicajom, imádok is kerékpározni, de a környékemen 0 km kerékpárút van. Ezt is ígérgetik már 22 éve, mint ahogy ígérnek mindent, aztán majd még 1000 év, mire lesz valami. Vannak kisebb forgalmú utak is, de ott is rengeteg elmebeteg, frusztrált barom szorít le, előz úgy autót, hogy tesz rá magasról, hogy én megyek vele szembe. Unom már ezt, és az életemet is féltem. Azt mondják, a szobakerékpárral viszont mindenki nagyon hamar megunja, hogy egy helyben kell tekerni. Lehet benne igazság, mert én leszedtem egy-két erősebb Norbi videót (Kiképézés, Kikbox) és 2 nap után már rohadtul untam. Nekem nem fontos, hogy 2 hét alatt 1500 kilót fogyjak, nincs is több rajtam 6-7 kiló feleslegnél. A napi, rendszeres, legalább 3-4 órán át tartó sport érdekelne, de a környékemen fitness terem sincs. Ha meg elutazgatok a 40 km-re lévő városba minden nap, akkor többe kerül az utazás, mint a kondibérlet.
Kérlek, adjatok egy jó tippet, mit kezdjek sportolni, amit napi szinten tudok űzni! Köszi.
Sporttól soha senki, semmikor nem fogyott és nem is fog.
Alacsony keményítő tartalmú élelmiszereket, tej és glutén nélkül kell enni. Sok húst, zsírokat, zöldséget. Igazából ennyi. Ez lenne egészséges, meg persze fogyáshoz is ez a nyilvánvaló és természetes út.
Edzeni a Taichi, jóga kipróbálását ajánlom már ha elérhető a környékeden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!