Ha mindenből ugyanúgy eszem, mint ezelőtt, de elkezdek tornázni, akkor fogyhatok?
Igen, de ehhez nem 5-10 percig kéne tornáznod, hanem legalább fél órát :)
Ha a kajálásodon nem is tudsz változtatni, estére próbálj meg kevesebb szénhidrátot enni. Pl. ha tojásrántotta van kenyérrel, akkor edd kenyér nélkül. Ha sonkás zsemle van, akkor edd csak a felét.
A tornához meg annyit javasolnék, hogy gyors és hirtelen mozdulatok helyett próbálj meg kitartani egy-egy pózt. Felülés helyett hasprést csinálj és mindig tartsd ki 4-5 másodpercig. A guggolást és a fekvőtámaszt is próbáld lassabban csinálni, így jobban is fogod érezni :)
ezeket a gyakorlatokat rendszerbe foglalva,edzéstervbe szedve megtalálhatod a fegyencedzés könyvben.
mondjuk ezek nem sok cal-t égetnek,de mellette csinálhatod az ugrókötelet,az égeti rendesen.
és igen,ha marad ugyanannyi a bevitt napi cal,de többet égetsz el,mint eddig,akkor fogyni fogsz.
Nem tudom mit szoktál enni, de ha szar ipari kaját, mint amit a többség, akkor tök mindegy mennyit ugrabugrálsz, akkor nem fogysz, hanem még hízol is, mert csak éhesebb leszel tőle.
Minden komoly tanács ott kezdődik, hogy tedd rendbe az étkezéseidet. Az már 80% százalék siker, a maradék 20% a mozgás, alvás, stresszmentesség.
"Nem tudom mit szoktál enni, de ha szar ipari kaját, mint amit a többség, akkor tök mindegy mennyit ugrabugrálsz, akkor nem fogysz, hanem még hízol is, mert csak éhesebb leszel tőle. "
Érdekes..én is "ipari" kaját eszek, mellette napi 40 percet mozgok, és mégis sikerült 7 kilót ledobnom magamról, és tudom is simán tartani. Tudni kell h az evésben hol a határ, ennyi az egész.
Ha ócska élelmiszerre futja csak, akkor jobb ha kevesebbet eszel, de nem fogod megváltani az egészségedet vele.
Tanulj keményen, dolgozz meg a pénzedért, és legyen mindennapi húsra (halra is) friss zöldségre elég pénz. Ezért lehet küzdeni.
Gondolj arra, hogy majd később megtérül, amikor neked nem kell majd gyógyszereket kiváltanod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!