Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vacsora-ajánlat?!

Vacsora-ajánlat?!

Figyelt kérdés

Eljutottam oda, hogy megvettem a sovány tehéntúrót vacsira. Milyen módszer van az elkészítéséhez, ki hogyan eszi?

Köszi a segítséget!

2012. szept. 20. 15:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
hagymával, köménnyel és paprikakrémmel, körözöttnek pirítóssal.
2012. szept. 20. 15:28
 2/6 anonim ***** válasza:

Én édesítővel szoktam enni.

Esetleg kiwi/banán + édesítő.

Vagy épp magába.

De egyszer szórtam rá egy kis kakaóport (nem az instant változatot), tettem bele édesítőt és azt képzeltem hogy túrórúdi. Nagyon finom volt, jól becsaptam saját magam.

2012. szept. 20. 15:33
 3/6 A kérdező kommentje:
hát én ma már ettem túrórudit :D
2012. szept. 20. 15:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Fűszerezd be, só, bors, zöldhagyma stb. amit akarsz, tölts meg vele egy pirosra érett z-paprikát :))) Jó étvágyat!
2012. szept. 20. 15:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Vaníliás krémtúró: pici natúrjoghurt (1-1,5 ek.), édesítő, túró, vanília aroma, 1 ek. mazsola

Gyümölcsös túrókrém1: túró, diabetikus lekvár, natúrjoghurt

Gyümölcsös túrókrém2: túró, gyümölcs, édesítő

Zöldfűszeres túrókrém: snidling, só, bors, túró, petrezselyem, zellerzöld, bazsalikom, rozmaring - abonettre téve.. nyami.

2012. szept. 21. 11:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát nagyon szépen köszönöm Mindenkinek!! :)
2012. szept. 21. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!