Vacsora-ajánlat?!
Figyelt kérdés
Eljutottam oda, hogy megvettem a sovány tehéntúrót vacsira. Milyen módszer van az elkészítéséhez, ki hogyan eszi?
Köszi a segítséget!
2012. szept. 20. 15:23
1/6 anonim válasza:
hagymával, köménnyel és paprikakrémmel, körözöttnek pirítóssal.
2/6 anonim válasza:
Én édesítővel szoktam enni.
Esetleg kiwi/banán + édesítő.
Vagy épp magába.
De egyszer szórtam rá egy kis kakaóport (nem az instant változatot), tettem bele édesítőt és azt képzeltem hogy túrórúdi. Nagyon finom volt, jól becsaptam saját magam.
3/6 A kérdező kommentje:
hát én ma már ettem túrórudit :D
2012. szept. 20. 15:34
4/6 anonim válasza:
Fűszerezd be, só, bors, zöldhagyma stb. amit akarsz, tölts meg vele egy pirosra érett z-paprikát :))) Jó étvágyat!
5/6 anonim válasza:
Vaníliás krémtúró: pici natúrjoghurt (1-1,5 ek.), édesítő, túró, vanília aroma, 1 ek. mazsola
Gyümölcsös túrókrém1: túró, diabetikus lekvár, natúrjoghurt
Gyümölcsös túrókrém2: túró, gyümölcs, édesítő
Zöldfűszeres túrókrém: snidling, só, bors, túró, petrezselyem, zellerzöld, bazsalikom, rozmaring - abonettre téve.. nyami.
6/6 A kérdező kommentje:
Hát nagyon szépen köszönöm Mindenkinek!! :)
2012. szept. 21. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!