BioTech boltban lehet olyan fehérjeturmixot kapni amit vacsora helyett innék? Mennyibe kerül kb?
Nagyon sok fajta étrend kiegészítő van. Estére lassú felszívódású fehérje való, szerencsére az olcsóbb. Olyan 3-6 ezer ft / kg körül van az ára.
De néhány alap dolog kell azért a fogyáshoz. Például, kimerítő, leizzasztó mindennapos mozgás nélkül nincs fogyás. Szóval ha nem sportolsz, akkor kb. felejtsd el az egészet. Ha az rendben van, akkor az étkezéseket tedd rendbe.
Ha már az étkezésed és a sportolásod rendben van, akkor kezdhetsz el gondolkodni étrend kiegészítők használatáról. (Addig csak fölösleges pénzkidobás.)
És ami nagyon fontos: olvass erről egy könyvet. De ne sztárdiétát mert az baromság. Hanem egy rendes testépítős könyvet. Valami enciklopédiát, például. Oké, sokáig tart. De jó alakot se csak egy hétre szeretnél ugye? Meg kell érte szenvedni. Autót vezetni se egy öreg bácsitól tanulnál, hanem forma egyes pilótától. Ha diétázni akarsz akkor olvass testépítős könyvet. Mert abban ők a profik.
Az eladótól érdeklőj van-e kazein fehérje.Tudni fogja mire gondolsz.
Éjszakára lassú felszívódású fehérje kell.
Tedd fel a kérdést a sport,mozgás témakörben az egyéb kérdésekbe. Sokkal jobb válaszokat fogsz kapni, mint amit a fogyókúrás majmok fognak adni.
Az étrendem rendben van zöldség gyümölcs sovány húsokat készítek magamnak sütőben sültet vagy pároltat. Minden nap futok, még nem órákat, de azért rendesen megizzadok. Azért gondoltam fehérjeturmixra mert már unom estére a tojást meg a zabkását túrót is vettem múltkor, joghurttal ettem, de 110g-ot képtelen voltam megenni tízóraira meg ebédre együtt véve (igen akkor nem tudtam főzni magamnak)
Csak olyan sok pénzt nem akarok kiadni egy estés turmixra úgy boltba menni hogy kérdezek aztán meg nem veszek semmit nem szeretek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!