Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jó lesz ez így diétának?

Jó lesz ez így diétának?

Figyelt kérdés

6 napja csinálom ezt: no pékáru, sok folyadék.

Reggeli: müzli tejjel

Ebéd: normál adag kis husika, körettel (semmi nagyon hízlaló pörkölt meg hasonló, de azért bármilyen normál ebéd)

Uzsi ha nem bírom az éhséget: gyümölcs

Vacsora: pár szelet pulykasonka, két macisajttal.

Nem bírom a túl sok megvonást, de szerintem kezdetnek ez nem rossz. Majd mozogni is szeretnék de egyenlőre még nem jutott rá idő a baba mellett.

Véleményetekre vagyok kíváncsi.

2009. aug. 1. 09:28
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Attól hogy nem értesz velem egyet, attól még nem vagyok b@romarc. Elmondhatod a véleményedet normális hangnemben is., ugyanugy megfontolom, de ebben a stílusban... Eltévesztetted a honlapot, a p@r@sztok azok máshol írogatnak..
2009. aug. 1. 12:36
 12/17 A kérdező kommentje:
Még kiegészítésképp: a husika (csirkemellet, vagy pulyakmellet jelent nem pedig zsíros mangalicát)!
2009. aug. 1. 12:41
 13/17 anonim válasza:
Minden elismerésem a tied ,hogy azt a müzlit meg tudod enni,én is olyat vettem,csak tej helyett natúr aktíviával ettem ,de valami borzasztó volt:)
2009. aug. 1. 19:47
 14/17 anonim ***** válasza:

Szijaaaaaaa

Én is ezt csinálom amit te,de néha rám jön a zabálhatnék:D meg jégkrém meg ilyesmi de kenyeret már nem nagyon eszek vagy korpást na de azt akarom kérdezni hogy milyen az a müzli? mert én Vitalisost vettem régebben de most gyerekes van megin mer apu rá szoktatot megin:D na mindegy szerintem azér ez belefér hogy ilyeneket is eszünk mert ha mindig zöldséget meg ilyeneket ennénk ahogy itt is irják sokan hogy azt kell enni,ugy nem élet az élet mert nem ehetsz egy jotse és gy nagyon nem jó meg igazad van ha elkedzesz csak gyümölcsöt/zöldséget eni és utána visszatrérsz arra hogy megeszel egy csokit akkor tényleg visszahizol vagy nem?? szerintetek ez hogy van??

2009. aug. 1. 22:53
 15/17 A kérdező kommentje:
Igen a vitalis-ra gondoltam, csak nem jutott eszembe. Szerintem egész jó. Még megturbóztam egy kis natur kesudióval is.
2009. aug. 2. 08:20
 16/17 A kérdező kommentje:
Szerintem fokozatosan kell megvonni a jó fincsi kajákat amik hízlalnak. Mert ha elsőre már semmit nem eszel úgy tudom a szervezet annál jobban tartalékol, és egyáltalán nem fogunk fogyni.
2009. aug. 2. 08:22
 17/17 anonim ***** válasza:
szerintem tök jo az étrended, ne akarj változtatni ezen mások véleménye miatt, azért vagyunk emberek hogy ilyet is együnk, nem nyulak meg tengeri malacok :D nyugodtan folytasd ezt a diétát mert szinte tökéletes és tartós fogyást csak igy érhetsz el.
2009. aug. 2. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!