Miért voltak olajfoltok a levesemben?
Figyelt kérdés
csináltam levest, OLAJ NÉLKÜL, amibe tettem répát, csirkeszívet, zöldséget. 10p múlva amikor ránéztem, hogy hogy áll, olajfoltok voltak a tetején?! anyát megkérdeztem, és állítólag nem nyúlt hozzá, mik lehettek akkor azok?:(
most nem tudom hogy olaj volt-e vagy nem:D
2012. szept. 19. 13:35
1/7 anonim válasza:
Az olajfolt apám, hanem zsírfolt. A csirkeszívből kijövő zsír. Ha lehűtöd a levest,akkor látni lehet. Ennyi. Alap biosz.
2/7 anonim válasza:
A "nem" szót meg kihagytam az első mondatomból. Azt képzeld még oda.
3/7 anonim válasza:
Te csirkeszívvel diétázol? :))))))))))))))
4/7 anonim válasza:
A szívből jött!
Suttogva kérdezem a válaszadót: miért is nem jó az fogyókúrázáshoz? Mármint, mit tud egy csirkeszív, amivel kiérdemli a felháborodott hangnemet? Komolyan érdekel.:D
5/7 anonim válasza:
én is ezt kérdezném? mi baj van evvel, vagy miért vicces ez?
6/7 anonim válasza:
óó köszönöm:D egyébként nem tudom, mi a baj a csirkeszívvel, 150kcal/ 100g, fehérjetartalma kb 10g, meg zsír 6. igen, a csirkemell jobb,de nekem nincs pénzem arra, hogy napi 500ft-nyi csirkemellet megegyek. alapból túró teszi ki a bevitelem kb 50%-át:D
7/7 anonim válasza:
(véletlen másik felh.ról írtam, kérdező voltam.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!