Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 11 nap alatt le tudok adni...

11 nap alatt le tudok adni 7kilót?

Figyelt kérdés
2009. júl. 31. 23:41
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Kérdező, 16 évesen még növésben vagy, 170 centisen meg így is kevés a súlyod, nem fogynod, hanem híznod, de ha rossz az eloszlás, akkor SPORTOLNOD kéne, hogy jó helyre kerüljenek a tápanyagok. Ha anorexiás akarsz lenni, akkor fogyókúrázz, de bele is halhatsz. Az egészséged érdekében inkább SPORTOLJ, és még hízz legalább 10 kilót.

Én 151cm magasan vagyok 44 kiló és még nekem is híznom kéne, de nekem nehezen megy, eszem ágában sincs fogyni. Gondolkodj!

2009. aug. 7. 10:26
 22/25 anonim ***** válasza:

"szem igenis adni kell a BMI-re. egyáltalán nem hülyeség , 7 kilot lefogyni? honnan?igyis sovány vagy!!!!!!erősíts, izmosíts, sportolj, de maximum 2 kilot fogyj le!! az eszem megáll....."

Te nagyon idióta, mondtam én olyat egy szóval is hogy fogynia kellene? Mondtam én olyat h ne sportoljon? Pont azt mondtam h sportoljon!

Mindettől függetlenül (bár a szövegértelmezés úgy tűnik nem az erősséged) a bmi sz*r, mert nem számol az izomtömeggel egyáltalán! Nem a bmi mondja meg hogy hájas valaki, hanem belenéz a tükörbe és látja hogy hájas-e vagy nem, ez nem korfüggő, nem bmifüggő, sem semmilyenfüggő. Mindenki el tudja dönteni magáról (aki nem fogyatékos) hogy amit lát az zsír-e vagy izom, és ha zsír, akkor diétázhat belőle (hozzáteszem h értelmes, body.builder.hu oldalon fellelhető diéta alapján, és nem hüyleségek alapján, sajnos itt ezt is el kell mondani, mert sokan a diétát az éheuzéssel azonosítják, közben erről szó sincs)

És ezeket most általánosságban írtam, nem csak ehhez a kérdéshez érvényes..

2009. aug. 7. 13:40
 23/25 anonim ***** válasza:

100%ban igaza van az előttem szólónak.

Káposztaleveskúra meg a ló*aszt.

A kérdező valószínűleg már így is ló*aszvékony, és még fogyni akar. Természetesen nem sporttal, hanem varázsütésre, kiskapukkal - amik nem léteznek.

Aki hülye, haljon meg. Ezzel zárnám soraimat.

2009. aug. 7. 13:53
 24/25 anonim ***** válasza:
13:40 "Mindenki el tudja dönteni magáról (aki nem fogyatékos) hogy amit lát az zsír-e vagy izom" - Nem, erre egy anorexiás vagy bulimiás nem képes, pont emiatt betegség, és emiatt veszélyes, akár életveszélyes, és emiatt nem lehet egyedül leküzdeni.
2009. aug. 7. 15:17
 25/25 anonim válasza:
Káposztaleves-kúra (bár eredetileg 7 napos és 5-9 kilótól lehet megszabadulni) + spinning minden nap! Az a lényeg, hogy több kalóriát égess el, mint amennyit beviszel! Ha tutira akarsz menni, akkor ezek mellé még iszol minden nap 2x szűzteát (DM-ben, Rossmanban, Schleckerben...lehet kapni)! Ha ezeket nyomod, 7 kg tuti lemegy! DE IGYÁL RENGETEG FOLYADÉKOT!!!!
2009. nov. 15. 23:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!