11 nap alatt le tudok adni 7kilót?
06:10 - EZ a tökéletes módszer az izomvesztésre és a vízvesztésre, ahogy feljebb írtam. Semmi normális fehérje nincs gyakorlatilag benne. És ahogy feljebb írtuk már többen is, iylen módszernek értelme az nincs. Azt kellene felfogni végre, tudom hogy nehéz mert be van idegződve sok dolog, de nem a kilók számítanak, hanem a kép amit a tükörben látsz. Lehet valaki 102 kilósan színizom 3-4% testzsírral, (és a BMI szerint kórosan el van hízva) de lehet valaki 60 kilósan 20-25% testzsírral oylan mint egy teleszart zokni. (pedig a BMI szerint tökéletes a súlya).
NEM lehet zsírbló leadni 11 nap alatt 7 kilót, de még 2-t sem! Aki mást mond szimplán hazudik. Ha mégis lemegy 7 kiló akkor az izom vgy víz, ennyi!
Egészségesen semmiképpen nem tudsz, és ne is próbáld.
Ha esetleg elkapsz egy hányásos-hasmenéses vírusos betegséget, akkor 1 nap alatt akár 5 kilót is fogyhatsz, csak éppen olyan leszel, hogy szédülni fogsz, és nem fogsz tudni a saját lábadra állni, és infúziót kell kapnod, hogy ne száradj ki. Ezt azért írom, mert mikor én május elején elkaptam egy ilyen vírust, velem ez történt, és nekem aztán egyáltalán nem hiányzott a fogyás, mert amúgy se vagyok kövér, de mondom, 1 nap alatt a sok hányás és hasmenés levitt 5 kilót, viszont éjjel sürgősségivel vittek kórházba. Ezt a módszert nem ajánlom.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat :) Amúgy 16éves vagyok és 170cm és 53-55kg között van a súlyom... és jövőhét után megyek külföldre nyaralni és ezt a pár kiló fölösleget akarom "leadni" ezzel a gyors fogyással, persze mellette kondizással és futással...
hm...lehet ezt a káposztalevest megfogadom, remélem nekem segítene.
Köszönöm mindenkinek mégegyszer :)
Jézusatyaúristen! 16bvagy(fejlődésben lévő szervezet), a testmagasság-testsúly arányod nagyon jó, mégis fogyni akarsz? Hogy akarsz kinézni, mint egy gyufa?? Tudnod kellene, hogy
1. az egészséged fontosabb, mint a soványságod
2. a soványság egyre kevésbé divat
Dönts, ahogy jónak látod, de szerintem nincs szükséged fogyira.
Pláne nem 11 kg-ra... :o Eszem megáll, komolyan...
Így is 18-as a BMI-d...az SOVÁNY!!!!!!!!!!!
kedves utolsó!
A bmi egy nagy hülyeség, mivel nem számol izomtömeggel. Nézhet ki valaki 60 kilóasn i sz*rul mert 0 izom, ellenben sok hj van rajta, de lehet hogy valaki 160 centivel 102 kiló úgy, hogy 3-4% zsír van rajta mindössze, a többi izom, mert testépítő versenyszezonban. A bmi NEM mérvadó. Az ember a tükörbe néz és eldönti hogy túl sok-e a zsír rajta és diétázik, vagy nem.
A másik meg, hogyha normális diétát csinál, nem káposztaleves hanem NORMÁLIS, akkor abból csak haszna lesz, nem lesz beteg, és jobban fogja érezni magát. Nem korfüggő a téma..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!