Hogy tudnék egy hét alatt leadni 6-7kilot?
Súlyból megoldható, zsírból legeslegfeljebb is 1,5 kg-t lehet.
Ha súlyból akarsz ennyit fogyni, akkor koplalj.
Csak tudnám hogyan találtok ki ilyen elmebeteg dolgokat...
Na AZT NEM ajánlom senkinek.
Én elkezdtem, szédültem, legyengültem, ideges voltam, 2 nap után hagytam a francba.
Legszebb az egészben, hogy rá van írva, hogy nem leszel tőle éhes, amit érzel, az csak pszichés éhség, ne hagyd magad becsapni,stb.
Aztán majd pszichésen éhen halsz, vagy mi....?
Már leirtam egy kérdező neked is leirom hátha segitek mert nekem így sikerült bár nem egy hét alatt hanem 2 hét alatt.
Az ételeket,italokat amit csak tudtam cukor helyet édesitőszerrel ittam.
A fehér kenyér helyet fél barnát és barnát ettem.
6.óra után nem ettem semmit és a vacsora is hat előtt müzli volt,gyümölcs vagy joghurt.
Édesség szóval olyanok hogy csoki vagy cukor azt hanyagoltam ha nagyon édesszájú vagy akkor esetleg étcsokit egyél persze csak ha szereted és abból is csak egy-két kockát.
Napi félóra ha nagyon ráérsz több is lehet menj el biciklizni,görkorizni vagy esetleg sétálni mert a séta is nagyon sokat segit.
És mondjuk szerintem ebédre se kéne enni olyan sokat csak épp amennyivel jóllaksz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!