Helytelen étrend?
Figyelt kérdés
általában mindig ügyelek arra mit eszek de ma nem volt lehetőségem fehérje dús minőségi kaját enni az iskolában 1db zsemlet szoktam enni sonkával és sajtal 10óraira suli előtt nagy pohár tej és sonkás szenya v zabpehely ,suli után rendes főtt kaját eszek olyat ami nem nagyon zsiros tejel,vacsorára (6-7 fele) tojást v kevés túrós tésztát, sonkát ha van tejjel és lefekvés előtt 250g os túró felét édesítő szerrel. Ma viszont regel pelyhet ettem. A suliba szendvicset. Ebédre töltött káposztát tejföllel és tejjel és most pedig 2 szendvicset mert 2től 10ig behívtak diák munkára dobozt hajtogatni és most van szünet este még eszek túrót is és mivel ma senem futok senem kondizok félek sok ez a 3 szenya ma de nagyon éhes voltam most jól esne egy szakértői vélemény h belefért e mert diétázok és 82 kilóról 71 re fogytam és elég szépen izmosodok és már a hasam is kockásodik és nem szeretnem h ez változzon.2012. szept. 14. 17:37
1/2 anonim válasza:
Egy nap alatt nem tudsz vissza hizni!Amugy nem volt remes a mai napod se.Maskor probalj jobban odafigyelni az etkezeseidre es inkabb egyel gyumolcsot es zoldseget 1 szendvics helyett.
2/2 poiu válasza:
Semmi gond a töltött káposztával. Én a tejet hagynám ki. Meg a tésztát - vagy legalábbis abból csak nagyon keveset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!