Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy oldjam meg a diétát? (lent)

Hogy oldjam meg a diétát? (lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok, elkezdtem edzeni, nem a fogyás az elsődleges célom, sok felesleg nincs rajtam.

Elsősorban izmosodni szeretnék, de azt a kis felesleget jó lenne leadni mellé, hogy igazi legyen az eredmény.

Az edzésem megvan azzal nincs semmi gond, viszont a diétával bajban vagyok.

Már egyszer anno probáltam egészségesebben élni, odafigyelni arra mit eszek, de rá kellett jönnöm hogy nekem erre nincs pénzem, ami egészséges és nem hízlal nagyon drága.

Azt kell ennem amit a szüleim elém tesznek.

Igazából nem is tudom miből áll egy diéta...

Mit tanácsoltok?

2012. szept. 14. 11:37
 1/4 A kérdező kommentje:
U.i. ha számít bármit a kérdéssel kapcsolatban: az insanity-t csinálom főként. (Lány vagyok).
2012. szept. 14. 11:48
 2/4 anonim válasza:

"A torna mellett diétát is kell/érdemes tartani. A dvd-kel egy táplálkozásról szóló könyvet is kapunk. Napi ötszöri étkezést javasolnak és kalóriaszámolásra építik az étrendeket. Receptek is vannak a könyvben, képekkel, melyek a szerint vannak csoportosítva, hogy mit mikor ajánlott enni.

(reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora)."

Cukrok, édes lötyik, fehér lisztből készült termékek elkerülése. Sok zöldség-gyümölcs. Barna rizst egyél a fehér helyett. És vehetsz olíva olajat, hogy édes anyád abba süsse a húst.

Sok tejtermék: sovány túró, sovány sajt, tej, joghurt.

És sok sok hús: grill/sült. De a hal is kitűnő! Pl.: tonhal.

Ha azt kell enned amit eléd tesznek, akkor kísérd el anyukádat a boltba, és együtt vásároljatok be. Így tuti azt kapsz, amit a kosárba tettetek! :D

2012. szept. 14. 12:12
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2012. szept. 14. 12:20
 4/4 poiu ***** válasza:
Igen, kettessel egyetértek. Ha azt kell enned, amit eléd raknak, egyél kevesebbet a tésztából, rizsből, krumpliból, és pótold zöldséggel. Ez nem sokkal drágább és egyszerű elkészíteni (pl. mikróban). Húst egyél amennyit bírsz (vagy kapsz :-)
2012. szept. 14. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!