31 éves 164 cm vagyok 75 kg szerintetek kövér vagyok fogyókurázzak vagy se?
Figyelt kérdés
2012. szept. 12. 19:28
1/12 anonim válasza:
Van rajtad némi fölösleg, de ha jól érzed magad a bőrödben akkor semmiféleképpen ne fogyózz. Ha változtatni akarsz magadon inkább sportolj valamit, hogy egy kicsit formálódj és csökkenjen a testzsír%-od.
2/12 anonim válasza:
Fogyókúrázz.
Egy 10-15 kilót simán ledobhatsz, és még 55-el sem lennél sovány.
3/12 anonim válasza:
Jócskán. Bizony, 10-15 kg simán lemehetne.
4/12 anonim válasza:
170cm,66kiló,és még így is van rajtam felesleg,szerinted?
szóval igen,szerintem így látatlanban is leadhatnál 10-15kilót minimum.
5/12 anonim válasza:
én 164 vagyok és 62 kiló
és egyáltalán nem vagyok sovány, de még csak vékony se
az egészséges, nem anorex hanem normál súlyom, amit meg szoktam tudni tartani hosszabb ideig, 58 kiló!
szóval szerintem....
6/12 anonim válasza:
5-ös vagyok, azt kihagytam, hogy én is lemúltam 30, nem 16 vagyok, ne azokhoz mérd magad, azok 50 kilósak szeretnének lenni, de az túlzás azért
(mielőtt depi lennél a válaszoktól :)
7/12 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm nektek nagyon rendesek vagytok
2012. szept. 12. 20:16
8/12 anonim válasza:
4es vagyok,én egy gyerek után ,és közelebb a 30hoz,mint a 16-hoz..csak,h viszonyításképpen,ha már valaki felhozta...
9/12 anonim válasza:
Nem biztos, hogy kövér vagy, látatlanban nem lehet eldönteni. Egy arc nélküli fotót bevállalsz?
10/12 anonim válasza:
Én pedig 168/53 vagyok és 43 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!