Ez minek számít? Jó, kövér, normál?
Figyelt kérdés
16 éves lány, 174 centi vagyok, 63 kilóval. Nem azért írom ki a kérdésem, mert sajnáltatni akarom magam , meg ilyenek. Szoktam járni heti 3szor az edzőterembe, mostanában meg nem tudok enni, lelki problémák miatt :/ De ha éppen elfogadom magam, olyannak, amilyen vagyok, akkor kilépek az utcára, és látok egy csomó tök sovány lányt, és tudom, hogy sosem tudok olyan lenni, mert egyszerűen másmilyen az alakom. Tisztára félek, hogy nem lesz soha senkim, mert ilyen vagyok :( Kellene fogynom?2012. szept. 4. 20:20
1/2 anonim válasza:
Szerintem ez nem számít kövérnek, mondjuk képet tehetnél fel!
2/2 poiu válasza:
Nem kellene fogynod. A soványság egészségtelen. A karcsúság szuper. Karcsúbb lehetsz megfelelő sporttal. Alapformálásra pl. kiváló a testépítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!