Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Leszeretnék fogyni,173cm/78kg...

Leszeretnék fogyni,173cm/78kg és utánna pedig gyúrni, izmosodni. /? /

Figyelt kérdés

Eddig úgy csináltam hogy konditerembe 45 perc gyúrás azután 45 zsirégetés..futás/bringa és emellett fogyizok is..

Azt hallottam hogy edzés közbe nem szabad fogyizni mert akkor az izomzatot lebontja és nem értem el vele semmit.

Most akkor mit tegyek??nagyon fontos lenne..

2009. júl. 29. 17:28
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez így van. Ha nem kapnak elég fehérjét és szénhidrátot az izmaid akkor nem fognak rendesen fejlődni. A szénhidrát viszont a fogyás egyik legnagyobb ellensége. Lehet gyúrás mellett fogyni, de ahhoz tényleg tisztában kell lenned a szervezeted működésével, igényeivel, a táplálkozással és az edzéssel.

bodybuilder.hu edzés alapismeretek

2009. júl. 29. 17:54
 2/2 anonim ***** válasza:

Lehet fogyni, ezt én tanúsíthatom, de nem könnyű kitalálni azt az egyensúlyt ami megfelelő.

Először is számold ki a kalóriaszükségleted, nézd meg mennyit fogyasztasz egy átlagos napon, és vidd a két értéket közelebb egymáshoz.

Kenyér nélkül már sokat jutsz előre, és helyette a pufasztott rizs ugyanúgy megfelel szendvics alapanyagként (jó fog ajánlott).

A fehérje viszont szükséges, arról nem tudsz lemondani ha izmot akarsz fejleszteni. Turmixokkal jobb mintha zsíros tejet innál.

[link]

A srác megcsinálta, nekem ő a példakép ha fogyásról van szó!

2009. júl. 29. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!