Nagyon elcsesztem a napomat a kajákkal? :/
Reggel egy óra biciklizés után (pulzus 160-170 körül)
megettem két teljes kiőrlésű palacsintát túróval (+ édesítő) , aztán egy őszibarackot.
Negyed kettő körül ettem úgy 50-100 g túrót barackkal és egy kis kókusszal megszórva. Aztán ettem egy olyat, hogy két darab vékony szelet kenyér (Ceres; graham), 3 szelet padlizsánkarika nagyon kevés olajon megsütve, paradicsom, uborka, kevés mustár és ketchup + két szelet vékony sajt. az egész mellett ittam még két tejeskávét. Ja, és egy almát is ettem.
Már 2 hete diétázom, a 120 g szénhidrátot nem szoktam túllépni, de ma olyan éhes voltam, hogy sikerült:)
Ma már csak egy fehérjeturmixot fogok inni (vízzel), és mozgok még két órát (60 perc Réka torna + 60 perc bicikli).
Ja, most jut eszembe, mustár és ketchup nem is volt a szendvicsen, nem tudtam miért olyan fura az íze:D Szóval ez kivonva:) Szerintetek "menthető" még a napom?:)
a shop.builder által megadott mennyiségek alapján állítom össze az étrendemet, szerintük fogyókúra idején a testsúly*
g szénhidrátot szabad enni egy nap alatt, az nekem (igazad van, nem 120:), 130 g szénhidrátot jelent.
Nem csesztél el semmit. Tornáztál is. :)
Amúgy mustárt akármikor ehetsz abban alig van cukor, ketchupban több van, de 1 szendvics esetén alig pár kalóriányit nyomhatsz rá. :)
nyugi, jó fogyis nap ez:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!