Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyás 30 után is?

Fogyás 30 után is?

Figyelt kérdés

33 vagyok, és mivel elég rendszertelenül éltem eddig , ez meg is látszik rajtam.Kissé túlsúlyos vagyok.

Namármost: egy éve elhatároztam, hogy változtatok életmódot,táplálkozást.

Sajna az a problémám, hogy reggel nem bírok enni, mikor elmegyek rohanok, egész nap szellemi munkát végzek-ott leesik a cukorszintem-bekapok egy csokikát,péksüti valami.Mikor hazamegyek megint kopog a szemem az éhségtől,és akkor gyorsan valami tűzoltót.+Este mindig éhes vagyok,sokszor eszem 6 után.

Viszont addig eljutottam, hogy szinte minden nap sportolok egy órát,járok zumbázni.Ennke az lett az eredménye,hogy elkezdtem izmosodni, de a kilók nem változnak.1-2 kiló le-fel.Tartósan szeretnék egy 10-estől megszabadulni, de egyelőre 5 is elég lenne.Kíváncsi vagyok a véleményekre.Mit egyek délelőtt-ami gyors,tartja a cukorszintet? Mit egyek ebédre, amitől jóllakom, és este már nem akarok enni?

2012. szept. 7. 13:10
 1/4 anonim ***** válasza:
én 42 vagyok, másfél hónap alatt fogytam 6 kilót úgy, hogy semmi cukros, semmi lisztes, és mindenből fele mennyiség. Nekem még olyan max 6-ot kéne, de ha már 55 leszek, meg leszek elégedve. :) Sportolni nem sportolok, utáltam is mindig, és időm sincs rá. Ja, és sokszor kell keveset enni. Napi öt legalább.
2012. szept. 7. 13:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Reggel kelj fel fél órával elöbb, és szokd meg, hogy valamit reggelizel. Ha rendesen eszel reggel, akkor délelött nem kell csokit meg hasonlókat enni.

A szellemi munkához meg NEM KELL édeségeket nassolni, ez csak rossz szokás. Nap közben egyél inkább pár szem gyümölcsöt, vagy zöldséget, attól nem hizol.

Az meg hülyeség, hogy este nem akarsz enni, mert akkor csak raktározni kezd a szervezeted.

Amit írsz, az alapján csak délben eszel, egyébként meg egész nap nassolgatsz - igy ne csodálkozz, ha nem tudsz fogyni.

Reggelizzél rendesen, ebédre egyed azt, ami éppen van (ha van lehetöséged, akkor ne zsírban tocsogó, soktésztás dolgokat, ha nem tudsz választani, akkor ebböl ne túl sokat), este vacsorázzál rendesen valami fehérjés-zöldséges valamit( zöldségsaláta hússal, tojással, sajttal, túró, hús zöldségkörítéssel, stb). Délelött és délután meg zöldségeket, gyümölcsöt egyél.

Ha többször eszel kevesebbet, akkor nem hizni, hanem fogyni fogsz.

2012. szept. 7. 13:20
 3/4 A kérdező kommentje:

2-es,aha,egyébkén tuti,hogy a nasi az oka.Csak sajna délelőtt-ha eszem is reggel-akkor is lezúg a cukrom,és van egy pont amikor nem tudok gondolkodni...

Vajon a kv nem akadályozza a fogyást?Savasítása miatt?

2012. szept. 7. 13:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Egy darabig arra fogtam, hogy jaj 30 fölött mennyivel nehezebb a fogyás, aztán itt kicsit kikupáltak, 1 hónapot csak arra szántam, hogy olvastam és szoktattam magam a dologhoz. Aztán megterveztem, hogy kb miből mennyit és bevallom a nasi sincs száműzve! Napi 7x eszem, január óta -23 kgnál járok, sosem voltam éhes és sosem voltak falási rohamaim. Sportolok is és 35 évesen nem lóg a bőröm. Néhány kiló még hátravan, de áá, megy mint a karikacsapás! Szánj időt az olvasásra, tudd, hogyan működik a tested, mit miért csinál!
2012. szept. 7. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!