Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Másnak is volt így "nagy"...

Másnak is volt így "nagy" fogyás után?

Figyelt kérdés

30 kilót fogytam, nagyon kövér voltam, borzasztó a régi képeket visszanézni...

Ugye lefogytam, olyan fura hogy rám jönnek a kis ruhák, pl elmentem vásárolni ruhaboltba, és láttam szép felsőket nadrágokat a bábukon, és nagyon tetszett, azt mondtam hogy na ez tuti hogy nem jó rám... felpróbáltam és rám jött! Meg amikor elmegyek egy kirakat előtt, és ránézek a tükörképemre... szinte el sem hiszem hogy az én vagyok. Olyan szokatlan ez az "új test", amióta az eszemet tudom mindig kövér voltam. Akikkel ritkán, vagy régen találkoztam, elcsodálkoznak hogy hogy megváltoztam, nagyon jól nézek ki stb... Ezeknek mind örülök, csak olyan fura még. :) Minap kaptam egy felsőt a nővéremtől, olyan pici volt, vagy is annak tünt, egyből mondtam hogy na ez nem lesz jó rám, ajándékozza el valaki másnak, fel sem próbálom mert nem jön rám....erőltette és csak felpróbáltam, és jó volt rám az a kis ruha is.

A lényeg hogy teljesen megváltoztam, és ez olyan fura érzés, de jó nagyon.

Arra lennék kiváncsi hogy más is volt/van így, vagy csak én?

2012. jún. 15. 16:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele, pedig én "csak" olyan 15 kilót fogytam kb. :)
2012. jún. 15. 16:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Bár én fiú vagyol, de velem is így van :D Mikor olvastam amit írtál egyfolytában mosolyogtam, mert tökre hasonlók történnek velem is :D és i most fogytam majdnem 30 kilót és tényleg nagyon jó érzés amikor észreveszik és meg is jegyzik, meg hogy a kicsi ruhák rám jönnek :) (még) fura, de nagyon jó.
2012. jún. 15. 16:34
 3/5 A kérdező kommentje:
:-))
2012. jún. 15. 17:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Volt velem is, meg kicsit még mindig tart (pedig már 1-2 éve igencsak úgy nézek ki, mint ahogy most). :)

Először nagyon fura volt, de utána lassanként hozzászoktam az új külsőhöz. Leadtam olyan 15 kilót sporttal meg normális étrenddel, mára meg már olyan alakom van, hogy jaj. Valahol elcsodálkozom még, ha odajönnek hozzám, hogy jaj de csini csajszi vagyok, de már tudatosodott bennem, hogy ez van, jól nézek ki. :D

Élvezd ki te is, és legyél büszke magadra, mert nem semmi, amit elértél! ;)

2012. jún. 15. 18:25
 5/5 anonim ***** válasza:
milyen diétával fogytál le?
2012. jún. 15. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!