Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyhatnék le?

Hogyan fogyhatnék le?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok és 100kg :( Tudom ez nagyon sok és szeretnék is tenni ellene. Igazából már óvodás korom óta erős túlsúlyom van, amivel akkor a szüleim nem nagyon foglalkoztak. Kisebb koromban jártam focira és a sulitól is olyan messze laktunk, hogy a napi egy-két óra séta simán meg volt. Mégis most itt tartok. Manapság is rengeteget sétálok és próbáltam már több mozgást is bevinni az életembe, de pl. a szobabiciklinek semmi haszna nem volt, viszont pl. Norbi DVD-it már nem bírtam, azaz bírtam, csak nagyon kimerültem utána így abba is hagytam két-három hét után.

Sajnos az étkezéssel rontom el mindig a dolgot. Még a szüleim tartanak el, így azt eszem amit ők főznek. Elég "falusiasan" főznek, vagyis sok zsírral és olajjal. Én meg hiába próbáltam volna például ma diétásan étkezni, mikor semmi más nincs itthon. Zöldséget és gyümölcsöt nagy ritkán vesznek. Nekem meg nincs arra pénzem, hogy külön vegyek kaját magamnak. A szüleimet sem lehet meggyőzni, hogy egészségesebben étkezzenek. Alapjában véve nem eszek sokat, annyit mint osztálytársaim vagy barátnőim, ők mégis sokkal vékonyabbak. Azt találtam ki végső megoldásnak, hogy továbbtanuláskor elmegyek inkább más városba kollégistának, hogy ha magamnak venném meg a kaját, akkor talán lefogynék.

2012. jún. 15. 04:39
 1/2 anonim ***** válasza:

A diéta alapja a SZILÁRD ÉTKEZÉSED!!!-en múlik legnagyobb részben.

1./ protein 2-2,5g/testsúly kg és 1-1,6g szénhidrát/testsúly kg.

2./ Nyers, párolt zöldségek minden mennyiségben.

3./ Sajnos gyümölcsök ez esetben részben no!! Sok bennük a szénhidrát. 1 alma főétkezéskor.

4./ Szénhidrát esetén aránylag a jobb szénhidrátoknál maradni, mint puffasztott rozs, rizs, zabpehely.

5./ Napi 3 liter ásványvíz, tea, gyümölcstea.

6./ Esszenciális zsírsavak. (például Stillmass MCT olajpor), lenmagolja, oliva.

Ajánlatos napi többszöri (5) étkezés. Keveset, sokszor, hogy folyamatosan, nem megterhelve az emésztésed. Soványhúsok, nyers, vagy párolt zöldségekkel, esetleg savanyított tejtermékek.

Protein esetében érdemes olyan proteint választani ami széhidrát, és zsírmentes, vagy megközelítőleg az. Szóba jöhet HiTech Whey C6

2012. jún. 15. 06:49
 2/2 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de ahogy látom, azért van itt egy jó nagy adag kifogáskeresés.

Olyan nincs,hogy a szobabiciklinek nincs értelme. Max. akkor ha valaki pár hét után feladja.

Eljárhatnál szép, lassan kocogni is. Kezdhetnéd tempós gyaloglással, majd pár hét után lassú kocogásra váltani!

Kaja: elhiszem,hogy anyukádék a saját szájízük szerint főznek, de meg lehet oldani,hogy mondjuk nem eszel semmihez köretet, csak zöldséget. Azért nem hiszem,hogy két kígyóuborka, főleg nyáron, nagy anyagi megterhelés!

Egészen addig, amíg nincs erős elhatározás, csak kesergés, nem fogsz lefogyni!

És akkor ezt vagy elfogadod, vagy változtatsz!

2012. jún. 15. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!