25-30 kg fogyás után súlytartás. Hogyan?
Figyelt kérdés
Tavaly nyáron 80+ kg voltam, ma már 55kg vagyok. Több mint egy év alatt fogytam le a mostani súlyomra. Az lenne a kérdésem, hogy ha tartani szeretném akkor már ehetek-e mindenből mértékkel, persze nem telipofára?
Minden reggel futok több mint másfél órát, kb. 1óra 40-45 percet, olyan 18kilométert. Ha elkezdődik az iskola ugyanezt szeretném csinálni, persze estefele. Sport nélkül már el sem bírnám képzelni az életem. Így ha tartani akarom a súlyom, ugye nem fogok visszahízni? Nem koplalással fogytam le.
173cm/55kg/17/L
2012. aug. 17. 20:58
2/7 anonim válasza:
Szia! Anno én is hasonlóan fogytam le jópár hónap alatt,most szintén ugyanitt tartok,de most kicsit durvábban csinálom,de az más. A korábbi tapasztalatom az,hogy ha tartod a fent leírt mozgásmennyiséget,akkor elvileg gond nélkül tartani tudod 1-2 kiló eltéréssel a kívánt súlyt. Ha még kérdésed van,írj nyugodtan privit. 24/F
3/7 anonim válasza:
számold ki a mostani napi bevitt kalóriamennyiséged,aztán azt tartsd,ne nagyon lépd át,legalábbis ne rendeszeresen.
ennyi.
4/7 poiu válasza:
Minden reggel állj a mérlegre (én ezt csinálom). Ha három nap alapján hízol, akkor lépj. Ha nem, akkor dőlj hátra. Napi másfél óra futás soknak tűnik...
5/7 anonim válasza:
Először is gratulálok Neked, hogy nem villámdiéták mellett döntöttél és hosszú idő alatt, szépen lassan érted el, amit szerettél volna! A tartós súlyvesztésnek ugyanis ez az egyetlen járható útja. Ügyesen csináltad, kitartottál, meg is lett az eredménye. És meg is fog maradni, ha tartod a mozgás iránti szenvedélyed. Az ételeket nyugodtan cserélgetheted, nem a mit eszel a lényeg, hanem a mennyit és a milyet. Az adagok tekintetében természetesen nem árt a mértéktartás, de ettől még nyugodtan ehetsz amit szeretnél, sőt! A változatos étrend ugyanolyan fontos, mint a mozgás! A mérleg pedig nem mérvadó, ezt jegyezd meg! A sport izmot épít, ez pedig izomtömeg növekedéssel jár, nagyon sok esetben amég a mérleg többet mutat, a centi és az alak a javadra változik. Tehát, a tükör a Te barátod, az megmutatja Neked mi az igazság. A következetesség nagyon fontos, de, tekintve az elért eredményeidet, az benned meg is van, tehát hajrá, tessék szépen enni mindenfélét, csak kisebb adagokban. Megcsináltad, van miért büszkének lenned magadra, fog menni ezután is. További sok sikert kívánok!
6/7 poiu válasza:
ZoltanZsiraival egyetértek - de fenntartom, hogy a napi mérlegelés fontos :-) Három nap alatt nem fogsz 1 kg izmot növeszteni - de egy kg hájat símán fölszedhetsz. Én most sajna ebben vagyok: festem a lakást, emiatt kihagytam pár edzést, és úgy tűnik a festét nem éget elég kalóriát :-). 5 nap alatt min. 1 kg. plusz. Így pontosan tudom, mit kell csinálnom a jövő héten. Amikor hetekig nem mértem magam, jobban elfutott a súlyom. Szóval nekem ez jött be.
7/7 anonim válasza:
Ezek mellet figyelj arra hogy igyál eleget, a te súlyoddal kb 3,5 liter víz naponta ha nem iszol elget hízni kezdhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!