Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Na akkor ez most, hogy is...

Na akkor ez most, hogy is van? A futással, hogy lehet fogyni?

Figyelt kérdés
A futással, hogy lehet fogyni? Ha valaki fut kiizzad de ez csak folyadék és ha iszik akkor visszamegy az a folyadék mennyiség. Akkor mégis, hogy tünhet el a felesleg pl a hasról?
2009. júl. 28. 23:02
 1/10 anonim válasza:
36%
A hasról kb sehogy. Kalóriákat égetsz a futással, a fogyás innen ered, és formálja a vádlit, combot.
2009. júl. 28. 23:14
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Első válaszoló: hülyeség amit írsz... már bocs. Futással mindenhonnan le lehet fogyni, hasról is!!! Nem egy ismerősöm tapasztalta. Ha már lefogytál, szépen formálja még az alakod.
2009. júl. 28. 23:24
 3/10 anonim válasza:
7%

A futás hogy dolgoztatná meg a hasizmokat?

Ha valaki rendszeres sprotol óhatatlan hogy fogy, de először semmikép sem olyan izomcsoport környékéről, ami nem is dolgozik

2009. júl. 28. 23:30
 4/10 anonim válasza:
93%
Könyörgöm,nem arról van szó,hogy a hasizmát formálja,hanem arról ,hogy ,futással lehet-e fogyni,és a válasz igen,mindenhonnan lehet.Minden embernek megvan a maga kalória szükséglete,egy átlag embernek kb. 1600-1800 kalória körül,ha ez alatt eszel akkor fogysz,a futás kalóriát éget,szóval ha valamivel kevesebbet eszel,akkor is fogysz!
2009. júl. 29. 00:53
 5/10 anonim ***** válasza:
20%
Kedves kérdező,jogos a kérdésed,hogy lehet e fogyni a futással.Az én barátnőm a futástól hízott meg,igen nem lefogyott meghízott.Ő 58 kg volt és leszeretett volna adni 3-4 kilót,és elhitte ezt a butaságot, hogy a futás az nélkülözhetetlen a fogyáshoz.Nekiállt futni,csak hogy ettől jól megéhezett,és azzal is hülyítették,hogy éhezni nem szabad,és akkor meg evett szépen.61 kilósan hagyta abba a futkorászást.Csak jótanács neked is ,el ne hidd ,hogy ha nem futsz,nem is fogysz le.
2009. júl. 29. 05:06
 6/10 anonim ***** válasza:
86%

Uram, ezt a sötétséget.

4 hónappal ez előtt, 107 kilósan kezdtem el gyors gyalogolni, 2 hónapja kocogni. Ezek mellett elkezdtem számolni a kalóriákat. Mozgásként megcsinálok heti 4X egy duci tréning dvd-t, szobabiciklizek és rubint rékával tornázom. 98 kg vagyok most, de nagyon lassan ment a fogyás. Még mindig 103 kg voltam, mikor minden ruhából kisebb kellett és nem értettem, hogy lehet ez. A súlyom nem mindig csökken, mert izmot is építek, aminek súlya van, viszont az elégett zsír megmutatkozik a centiméterekben, pl. derék, csípő,comb.

Egyébként, a futás erősíti a vádlit, a kocogás pedig szálkásít :)

2009. júl. 29. 07:23
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

05:06-os: "Az én barátnőm a futástól hízott meg,igen nem lefogyott meghízott.Ő 58 kg volt és leszeretett volna adni 3-4 kilót,és elhitte ezt a butaságot, hogy a futás az nélkülözhetetlen a fogyáshoz.Nekiállt futni,csak hogy ettől jól megéhezett,és azzal is hülyítették,hogy éhezni nem szabad,és akkor meg evett szépen.61 kilósan hagyta abba a futkorászást.Csak jótanács neked is ,el ne hidd ,hogy ha nem futsz,nem is fogysz le."

Na persze, ha valaki ilyen buta, akkor nem csoda. Az természetes, hogy nem szabad éhezni, de az nem azt jelenti, hogy teli kell magát tömni mindenfélével.

Futás után kevés szénhidrát, valamennyi fehérje, sok-sok zöldség és még több viz, akkor nem fogsz hizni. A lényeg az, hogy olyat enni, ami laktat, de nem sok kalóriát tartalmaz.

A futástól azért fogy le az ember, mert több kalóriát használ, mint elötte - de ha ehhez aztán rengeteg plusz kalóriát visz be, akkor nincs értelme.

2009. júl. 29. 07:47
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a legjobban segít a fogyásban a futás. És pont ellenkezőleg, inkább elveszi az étvágyamat közvetlen utána.

Azt mondják reggel a legjobb futni, én mégis vacsora előtt szeretek, mert utána alig van étvágyam.

És nagyon jól lehet tartani az elért súlyt vele.

2009. júl. 29. 08:59
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok ezzel,egyáltalán nem vagyok éhes futás után!
2009. júl. 29. 09:14
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Én futás után mindig sok vizet és vmi könnyűt eszem, mert azt kívánom. Lehet fogyni futástól, de lassú tempóban kell futni!
2009. júl. 29. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!